![]() |
Re: Jarre-ov mauzolej
Quote:
|
Fishek imas naredjenje da pod hitno prestanes da sviras Jarre-a...
Dosta je bilo vise ako je za vajdu... http://fr.youtube.com/watch?v=4q1E6wUNO2k |
@ Don
vidis sta se dogodilo pred nosom mi je oduzet :mad: :mad: :mad: a i pare sam imao |
Quote:
ovo je serija 400 |
|
Quote:
...sad mixa na protools... |
Skontao covek da ova nova digitalija nema dusu i da je hladna ko zmija ...
|
Milose, slazem se sa tobom uglavnom, ali ipak mislim da je covek, tj. muzicar, kompozitor (ako se to racuna pod "covek") taj koji treba da "udahne dusu" svoj toj skalameriji, pa bila ona analogna ili digitalna, a dobro se secam koliko su mi duse "pojeli" ti analogci (MOOG ARP OBERHEIM pa i ROLAND donekle)
sa stimovanjem, malom ili nikakvom polifonijom, nedostatkom "pamcenja" patcheva i tako dalje, a o kvarovima i cudnom ponasanju, tzv "vesticama" da i ne govorim. Moram da ti priznam da mi je najzalije u zivotu sto nemam Jupiter 8, a ostalo sam lako "prezalio" pa cak i moj ljubljeni ARP Odyssey, koji sam svojevremeno mnogo, mnogo voleo (onaj sa dugmetom, ne kasniji sa PPC kontrolerom)mada mi on uglavnom nije pravio probleme za razliku od MOOGa i OBERHEIMa koji me izludese potpuno... |
Saosecam s Vama zbog prezaljene analogije... C'est La Vie.
Al ono sa dilizansom je bilo :rotfl: pozdrav |
Quote:
Sve vreme te zamisljam kako poziras na reklami za Elseve shampon ...... i umirem od smeha :rotfl: :rotfl: :rotfl: , kakva bi to sjajna reklama bila :D Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 07:46 PM. |