![]() |
Re: Kupovina Lexicona,trazim savet!
Quote:
|
Ma hajde neka neko napravi test tih reverba vec jednom pa da vidimo sta ce ljudi da kazu, evo mozda cu ja uskoro nesto napraviti...
Znaci kad su onolike rasprave, postovi i price bile za mikrofone, preampe, sabirnice i druge stavke, pa bas me interesuje kako ce ko oceniti par nekih reverba, softverskih i hardverskih, nebitno... Ali... Posto svako ima svoju sliku i predstavu kako treba da zvuci taj prostor iza, bilo bi pametno uploadovati matricu i vokal pa ko voli nek izvoli da mikeri i pravi sta mu je volja, pa opet uploaduje da svi cujemo, hmmm... |
nemoj razocaraces se u tvoj lex :D
|
Hoces da proveris?! :rolleyes: Ne da se necu razocarati, nego sam ubedjen! :cool:
Veruj mi, od govana pite nema... :rotfl: |
proverio i to odavno
imao sam sve te modele .. zadnji sam upalio .. i ugasio .. vece njesra nisam cuo od recimo mx200 ... a i ostali mirisu na isto |
mislim da je za reverbe takav test nemoguce sprovesti.... Isplalo bi da je npr yamaxa spx90 sranje, a nije, ni najmanje. Kad vam treba kanta, eto je:)
Cak i da je mpx500 zvucno bolji od nekog softa, kakva je odnos cena/kvalitet/ upotreba..? |
mislim da je za reverbe takav test nemoguce sprovesti.... Isplalo bi da je npr yamaxa spx90 sranje, a nije, ni najmanje. Kad vam treba kanta, eto je:)
Cak i da je mpx500 zvucno bolji od nekog softa, kakva je odnos cena/kvalitet/ upotreba..? Lex - da, ali PCM, ostalo je bacanje para (jedino, ko radi i tezge, pa nosi okolo...Ok) |
Lexicon mx200 je 200 eura i realno je da za taj novac ne mozes ocekivati skoro nista...
Samo mi reci da mozes postici sa bilo kojim softverskim reverbom ono sto ja postignem na PCM80, zavrsicemo svaku pricu! Hmmm?! :rolleyes: |
offe, ma sve su to jeftini lex reverbi gde im je upotreba u kafani .. da zamute pevaca da se ne cuje falsh :) .. za studio .. bio to home ili project ili sta vec .. po meni totalno neupotrebljivo .. Olivera znam i hocu da mu kazem sta mislim o tome iako sam mu vec rekao, ali njegova je volja .. kada kupi i stavi njega naspram bilo kojeg soft reverba videce sta je uradio .. decko je dobar kompozitor i talentovan momak,cuce i sam ako vec hoce da se uci na svojim greskama:rolleyes:
|
Oggy,Ivane ,Off verovatno cu poslusati vas savet posto ni sam nisam siguran da od mpx serije treba uzeti nista ispod MPX-1 a to mi jos niko nije ponudio.Ocigledno je potrbno imati i jedno i drugo.
Kravadinka je skroz u pravu.Bilo bi dobro da se uplouduju dva wava recimo . 1.Vokal 2.Recimo tepih ili piano pa da ljudi naprave najbolje sto mogu sa svojim hadverom ili softwareom. To bi definitivno dalo neku sliku izmedju recimo Vss3 reverba i Pcm 80,ili TC3000 Hvala jos jednom svima,razmislite o testu! |
All times are GMT +1. The time now is 04:35 AM. |