Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Video animacije (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20001)

cAAc 23-10-2007 05:58 PM

Re: Video animacije

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 176034)
Adobe Premiere Pro će imortat psd file iz photoshopa kao i After Effects. S njima mo?e? napraviti sve.

Najbolje reshenje ,za nedelju dana ces sam da savladas osnove .Bitno ti je da ne pogresis u podesavanju rezolucije itd.Bacicu ti na pm ta neka podesavanja cim se cujem sa drugarom.
poz

dexyco 23-10-2007 05:59 PM

Odradices to u Premier-u kao sto ti je Zvincic rekao, naravno koristi keyframing, a onda ce ti trebati Adobe Encore DVD ako zelis da to bude DVD menu ili ako hoces vec da DVD bude profi odradjen...

Oggy 23-10-2007 06:18 PM

DVD moze da odradi i u Nero Vission Expres-u

dexyco 23-10-2007 06:46 PM

Sve zavisi da li preferira komplikaciju uz kvalitet ili brzinu uz solidan kvalitet... Inace svi Adobe programi su radjeni u slicnom fazonu, pa nije neki problem navici se na recimo Encore ako je radjeno u Photoshop-u i Premier-u...

HeatMan 23-10-2007 06:52 PM

e, mene zanima (malo nevezano sa temom) kako da uradim animaciju nekog logoa? recimo, uradio sam u psu logo.. i sad zzelim od toga da napravim gif koji se neshto kao tripuje.. :) kao da se slika iscimala i to.. al sam rechit ovih dana,.. :? elem, u psu ne mogu da skapiram kako da napravim slide show.. a premier nemam.. mislim, da li tako neshto mozze da se uradi u premijeru? i da li je potrebno da se onda svaki layer iz ps-a prebaci u premier da bih mogao jedan po jedan da tripujem razlichito...

nadam se da znate definiciju "tripovanja".. :)

pozdrav!

dexyco 23-10-2007 07:05 PM

@heatman

Mozes u Premieru komotno da video materijal da prebacis u loop GIF, e sad, ako planiras da od fotografije pravis animaciju, trebace ti neki drugi program, a inace mozes da ubacis u premier sliku po sliku i da dobijes gif...

HeatMan 23-10-2007 07:08 PM

pa ne.. ja bih u photo shopu (ili ako to mozze u premieru da se odradi) uradio logo i pozadinu i onda po logou uradio efekat vetra ili tako neshto.. da se iskrivi slika i vrati se ponovo.. i tako da se vrti u krug.. :) treba mi za mojsvemir.. :?

pozdrav

zvincic 23-10-2007 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 176089)
pa ne.. ja bih u photo shopu (ili ako to mozze u premieru da se odradi) uradio logo i pozadinu i onda po logou uradio efekat vetra ili tako neshto.. da se iskrivi slika i vrati se ponovo.. i tako da se vrti u krug.. :) treba mi za mojsvemir.. :?

pozdrav

ja bi takve stvari radio u afterima...no ja sa njim radim vise od 3 godine tako da... :D

za aftere postoji plugin koji simulira efekt vjetra

HeatMan 23-10-2007 07:28 PM

definishi aftere.. :? koi program? koi plug? kako? shta? zashto? koliko? kuda? kada? mozak.. bandera..

idvi 23-10-2007 07:31 PM

Imao sam potpuno istu pricu kao i ti i moj savjet Vegas i opet vegas.
Mjesec dana sam instaliravao Premier...itd (jedno 5 naj softa za to)
..ali Vegas ti je najbolji za nas koji se bavimo audiom.Vrlo jednostavan
za shvatit ..i sto je najvaznije STABILAN i nezahtjevan.
Upravo sam zavr?io jedan rođendan te upotrijebio dosta animacije texta itd..
..i za sada je odlican..e kad to konvertira? u avi tad treba renderirati u DVD
pomoću nekih od rendera ima ga i vegas..mislim da je neki movie maker ili tako ne?to ja to radim u ulead moviefactory...gdje napravi? meni i ostle priće..pitaj ako zapne?..

All times are GMT +1. The time now is 09:49 PM.