![]() |
Re: Vasil Hadzimanov Band 3
poslusao sam i pre ovoga i sad opet ... super ! samo napred :]
|
Quote:
mogao bi i ovdje! |
Videcu sa njim , ali sada ga ceka tona posla oko promocije i svirki ...... ali predstavio sam albumi na glazbenom forumu ..... pa ako vidi neka se javi :)
Pozdrav |
Quote:
|
e pa bilo je vreme ! Super :)
...steta sto je toliko squash-ovan taj mp3 na myspace-u, bas teo da cujem, ali kupujem disk cim bude, imam dva prethodna. Jel miksano u Pinku (vidim sluske na glavi, jel to bio main monitoring za mix - jel si se navikao na ludi bass u reziji? pozzz |
Da nisi mozda koristio Sony TransMod na klaviru?
Pozdrav |
@Max
Kako si zadovoljan Yamahom Motif.... jel' jos sta koristio od klavijatura.... Bass bubanj..... ne skidas prednju kozu? btw.... takodje cu sacekati neki neostecen snimak |
Quote:
Dinamike je doasta malo koristeno i ni jedan kompresor nije isao preko 3 db kompresije ( osim nekih sitnih momenata gde je moralo ) Nisam mixao u Pinku i generalno sam protiv mixanja u prostorima u kojima nisam proveo u mixu bar 5 - 6 meseci .... Sluske su bile tu jer je perkusionista snimao u reziji ( zbog nedostatka soba ) dok je gitarsko pojacalo bilo u predosblju ...... Inace to je bilo otkrovenje , perkusionista je snimao izmedju mixete i stakla ! Mi smo mislili da ce biti krsh , medjutim snimak perkusija je bio besprekoran !!!!!! Bas u reziji ? Pa zato sam i nosio sluske :) Pozdrav |
Quote:
Nisam ..... bune te oni artefakti kod visokih ????? Radili smo produkciju klavira na Seniji po uzoru ne poslednji album Manu Kache a .... pa sad , koliko smo uspeli .... :rolleyes: Pozdrav |
Quote:
Pa Vasil je koristio svoje klavijature Motif i Roland ( D .... zaboravih koji :banghead: ) tako da nisam mnogo obracao paznju , on ima svoje izgradjene , prepravljane i napravljene boje , tako da sam vise vremena posvetio tome kako gde i sta da uglavim u mix ..... Bas bubanj ..... probali smo mnogo kombinacija ..... ovo je nekako najbolje pasovalo .... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 12:31 PM. |