![]() |
Re: Smisljanje pjesme
da....to sa glasovima nije redak slucaj...meni se desi da cujem ceeelu celcijatu pesmu...sve text, bas, git, klav, sve mogutje i nemogutje linije...jos imam naviku da imam blokcic pored sebe tako da ako mi dodje ta inspiracija makar pohvatam neke reci pesme...
|
najvise kada legnem da spavam,a nemam skinut neki novi horor da me uspava,onda uzmem telefon,kliknem na new note i pocnem stihove da pisem dok ih istovrmeno pevam,a u zagradama ostavljam poruke sebi ( ovde stavi akusticnu gitaru,pa prikljuci violinu na trecem stihu,posle toga instrumental sa melodijom refrena,pa jos jedna strofa ,pa refren, samo violine,bass i gitara u intrumentalu sa nashville drum kitom i jos hard bass,na drugoj polovini,kao u xxxxx ) i onda kad ujutru procitam sta sam napisao,sve mi bude jasno,sastavio sam ceo aranzman,a nedao Bog da vide ljudi od cega je krenula pesma :D jos onako pola sapucem i pretiho pevusim da se ne cuje :D hahaha,ma uzas sa nama frikovima, moram vas obavestiti da jesmo :D
|
o.t.
@ Anita IZ NAJSKRIVENIJEG KUTKA MOGA SRCA => PPPOOOZZZDDDRRRAAAVVVVVVVVVVVVVVVVV !!!!!!!!! (mnogo forumskih pusa :kissing:) |
Quote:
A ja se taman obradovao da je opet sa nama, pa reko' : da čestitam. :banghead::banghead::banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 10:04 AM. |