![]() |
Re: Savet:Digitalni mixer
Quote:
|
Dobar frend je radio godinama na O2R Yamahi i kune se u njega. Mene zanima jesu li DM2000 i DM1000 "evoluirani" primjerci O2R ili se reference od O2R ne odnose na DM seriju?
ps: isprichavam se shto sabotiram topic, ali tema je ista pa da ne otvaram novi bespotrebno. |
Koliko su slicni ne bih znao reci, ali zasigurno znam da je O2R-inica dobar uredjaj. Vidjam je dosta u njemackim studijima, i primjetio sam da sve vise producenata "fura" nuendo ili cubase sa yamahinim mixerima...sto se tice Tascama, i Dm 3200 i 4800 su sjajni, a imaju i jednu sjajnu osobinu-mozes ih koristiti i kao kontroler (recimo Cubase) a mozes koristiti i njihov vlastiti sistem...za te pare-poslastica...
|
1 Attachment(s)
Tascamu za ovaj mixer zaista samo pohvale...
|
Upravo sam prosle nedelje postao srecni vlasnik Tascam DM-4800. Pre toga sam proveo duuuugo vremena u citanju raznih foruma i stranica o tome.
Ukratko: Najvise muzike za tu kolicinu novca. Zvuk odlican, precizan, dobar headroom, zadivljujuca integracija sa kompjuterom (audio preko firewire kartice koja se moze kupiti kao opcija za mixer nudi realnih 32 in+out kanala u real time-u). Takodje sluzi i kao ulazni interfejs i kao MIDI kontroler. Kod mene sve sljaka. Topla preporuka! Moze se nabaviti u Zemunu u firmi ALC PRO. Mislim da na sajtu imaju i cene. |
Quote:
svaka cast,nek je sa srecom.....;) idem na njihov sajt..... |
All times are GMT +1. The time now is 06:48 PM. |