Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Da li vam se svidja ovaj studio? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19740)

Eyes 06-10-2007 08:21 AM

Re: Da li vam se svidja ovaj studio?

ne znam....stvar ukusa....:rotfl:
ali kad bih bio u ovom studiju,ne bih znao da li sam radio muziku ili sam bio "abducted":D

Max 06-10-2007 09:48 AM

Quote:

Originally Posted by zvincic (Post 173591)
evo jedan studio u koji se cak i hladni, sterilni i bolnicki dizajn Mac-a savrseno uklapa!

meni se osobno ne svidja...niti malo

Pridruzujem se ....

Pozdrav

DaBear 06-10-2007 10:32 AM

3 Attachment(s)
znam studio, u Italiji je ! Vidi se da ljudi drze do dizajna. Radio je neki poznati Italijanski int dizajner izmedju ostalih. Ja volim cisto i minimalizam.

Moj stan je malte ne ovakav!!

Mislim, studio inerior dizajn je "stuck in the past"...u jako velikom broju slucajeva. Sve to moze da se napravi da izgleda super, razlicito, a da se ne zateze krpa na letvice !!

Samo STO TO KOSTA!! treba pre-ispitati materijale koji se ne koriste toliko cesto u studiju, ali rezultat se uvek isplati!!

evo par slikica ...Syn studio Japan - vlasnici Simon Le Bon (Duran Duran) i njegova zena Yasmin Le Bon (model)..dizajn radio poznati designer Mark Newson

boggy 06-10-2007 10:43 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 173617)
.....

Mislim, studio inerior dizajn je "stuck in the past"...u jako velikom broju slucajeva. Sve to moze da se napravi da izgleda super, razlicito, a da se ne zateze krpa na letvice !!

Hm... upravo tako!
Quote:

Samo STO TO KOSTA!!

Pa jes' da kosta ali nije bas toliko preterano... doduse "krpa" JESTE najjeftinija... ali onda kazes zbogom refleksijama od visih frekvencija....
Quote:

treba pre-ispitati materijale koji se ne koriste toliko cesto u studiju, ali rezultat se uvek isplati!!

.....

Da, ima svakakvih... samo treba mashte i ideja.

pozdrav

bogi

lesha 06-10-2007 11:31 AM

obozavam futurizam, jbg, zagrizeni sam sci-fi fan :D

Moritz 06-10-2007 01:05 PM

DaBear preduhitrio si me sa SYN studiom...to sam hteo sledece da postujem.

Potpuno se slazem sa stavom " konzervativizma" u dizajnu enterijera.

Razbijanje klisea u cilju stvaranja kreativne atmosfere.

SumAnuT 06-10-2007 01:15 PM

Sta znam, meni je ok da vidim nesto novoi takodje volim minimalizam, ali ako je futuristicki, ne znam zasto mora da bude hladno, sterilno i odbojno ... Mozda je to najbolji pokazatelj kuda smo krenuli, na putu ka buducnosti ...

Mozda i nije tako lose, sami nedostaje prirodne svetlosti, pa sve dobija tu sterilnu atmosferu.

OFF 06-10-2007 02:07 PM

Meni se jako svidja ideja sa ovim monitorima za klijente, da ne stoje iznad glave i vicu - seci ovde, kopiraj onaj zeleni part.....

dr.Ru 06-10-2007 02:28 PM

meni je jako lep. Ja volim minimalizam, cistinu i "bolnicku" atmosferu.

sRce 06-10-2007 07:30 PM

1 Attachment(s)
Fenomenalno... ima jos interesantnih...

All times are GMT +1. The time now is 11:50 PM.