![]() |
Re: Da li vam se svidja ovaj studio?
ne znam....stvar ukusa....:rotfl:
ali kad bih bio u ovom studiju,ne bih znao da li sam radio muziku ili sam bio "abducted":D |
Quote:
Pridruzujem se .... Pozdrav |
3 Attachment(s)
znam studio, u Italiji je ! Vidi se da ljudi drze do dizajna. Radio je neki poznati Italijanski int dizajner izmedju ostalih. Ja volim cisto i minimalizam.
Moj stan je malte ne ovakav!! Mislim, studio inerior dizajn je "stuck in the past"...u jako velikom broju slucajeva. Sve to moze da se napravi da izgleda super, razlicito, a da se ne zateze krpa na letvice !! Samo STO TO KOSTA!! treba pre-ispitati materijale koji se ne koriste toliko cesto u studiju, ali rezultat se uvek isplati!! evo par slikica ...Syn studio Japan - vlasnici Simon Le Bon (Duran Duran) i njegova zena Yasmin Le Bon (model)..dizajn radio poznati designer Mark Newson |
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
obozavam futurizam, jbg, zagrizeni sam sci-fi fan :D
|
DaBear preduhitrio si me sa SYN studiom...to sam hteo sledece da postujem.
Potpuno se slazem sa stavom " konzervativizma" u dizajnu enterijera. Razbijanje klisea u cilju stvaranja kreativne atmosfere. |
Sta znam, meni je ok da vidim nesto novoi takodje volim minimalizam, ali ako je futuristicki, ne znam zasto mora da bude hladno, sterilno i odbojno ... Mozda je to najbolji pokazatelj kuda smo krenuli, na putu ka buducnosti ...
Mozda i nije tako lose, sami nedostaje prirodne svetlosti, pa sve dobija tu sterilnu atmosferu. |
Meni se jako svidja ideja sa ovim monitorima za klijente, da ne stoje iznad glave i vicu - seci ovde, kopiraj onaj zeleni part.....
|
meni je jako lep. Ja volim minimalizam, cistinu i "bolnicku" atmosferu.
|
1 Attachment(s)
Fenomenalno... ima jos interesantnih...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:50 PM. |