![]() |
Re: Poco - koliko VSS3, DVR-2 mogu da potegnem odjedared ?
Quote:
Ja tako imam spojeno na Luni, jer to tamo ide. Efekt se ne ucitava u DAW program nego direktno u softver od kartice. I s obzirom da je routing na CW potpuno otvoren, to se onda da spojiti. Ja imam tako spojene na pultu delayeve i jedan reverb (koji nije neki dobitak al dobro dodje). Stvar funkcionira jbno. Moze se uloziti love u neki jaci DSP reverb za CW (onda zaboravi CW Lunu jer je preslaba!) i to ce jako dobro funkcionirati. |
Mislim da moze.
Probali smo RME Mutliface na latenciji 0.7ms sa Nuendom 3. Ukupna latencija kroz ceo sistem na izlazu je bila 2.1 ms. 64 audio kanala . Internim rutiranjem ( kroz Nuendo) ulaznih kanala na kartici mozes insertovati VSS3 pa potom ih poslati na D\A..... Ne vidim razlog zbog cega ne bi radilo, mozda i gresim - ne znam, sve je prilicno jednostavno . |
Poptuno se slazem , s' tim da cu da dodam da je u 90 % situacija sa reverbom , predelay vrlo pozeljan , tako da ako je latencija cak i 10 ms .... smanji predelay na 0 .... i imaces ga na 10 ms .... sasvim ok .....
Kompresori i eq su vec potpuno druga situacija , jer i najmanji latency hoce da npr obrne fazu ili sl ...... Pozdrav |
Quote:
Inace VSS3 je sigurno isplatljivija kupovina (4/8 stereo reverba) od PCM70 - mono ulaz, a da li je bolja to zavisi od ukusa. U svakom slucaju to su bas totalno razlicite sprave, PCM70 prljav, gust, topao... VSS3 cist, prozracan, realan... RM |
Quote:
|
Quote:
RM |
Quote:
ali ipak zanimalo me dali si ovisan o Native latenciji od PC/Nuendo - daklem jesi. za kompresore mi nije vazno. ionako soft compresore koristim iskljucivo zbog prakticnosti kad sam vec ITB. ako je signal vanjski audio, recimo u ovakvom scenariju sa analog mikserom, onda ionako radim sa hardverskim kompresorima, OTB mix.. ok, hvala ljudi na informacijama. |
All times are GMT +1. The time now is 05:29 AM. |