![]() |
Re: Kad pjesma razjebe stih
Quote:
|
Moze! :D Vjerujem da će ti biti zahvalni i ostali članovi foruma, a da ne govorim i umjetnici cijeloga svijeta, s obzirom da točno obja?njenje i rje?enje za ovo jo? nitko nije prona?ao. Postoje mnogi načini da se pro?iri izraz itd... ali...
Jedva čekam. :) p.s. Ja nisam rekla da se meni to događa sa svakom pjesmom. Događa se ponekad, kad ka?em poantu u manje riječi nego je potrebno za pjesmu. Ustvari, to i nije problem, koliko je nepraktično. Već razmi?ljam da napi?em knji?icu poezije.... :mrgreen: |
Quote:
ta, to su moja djeca.. |
Rekla sam podijeliti SA nama.:p
Znam da su to tvoja djeca... osim dvoje bračne, ja ih imam jo? stotine vanbračnih... za neke forum zna, za mnoge ne zna.. mu? zna za sve i prihvatio ih je kao da su njegova. :D I dan danas imam problema sa time da svu moju djecu vide svi ili neki ljudi. Kao kazem... nezrela su jo?.... Zamislite sad da netko ovaj moj post izvuče iz konteksta. :banghead: |
Quote:
sve recheno smatram doslovno.. ako je umjetnost opchenje (kako to pesnik reche) onda su rezultati tog opcenja.. djeca samo.. neki kazu da su umjetnici zauvijek zarobljena djeca u tijelu odraslog covijeka (hus iz valjka, kolko se ja sjecham) pa di smo sad? sebe smatram djetetom od 30 i kusur djetetom koje vozi automobil djetetom koje izlazi redovito na izbore djetetom koje samostalno zaradjuje novac djetetom koje ne voli cekati u redu u banci (fala ti boze na net-bankingu) djetetom koje obozava svoj les paul djetetom koje je svijesno.. svijesno da je odrastanje eskapizam a ja sam borac po prirodi ne posustajem ne bijezim.. odrasli bijeze odrasli lazu odrasli mrze odrasli ratuju odrasli stare ..odrasli umiru a |
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |