![]() |
Re: Silicon Shiva / glazbena suradnja - Pick outs
Ja slusam i bacio sam se u bedak.........Poceo sam da razmisljam o smislu zivota....:p :) Ne, stvar je bas avangardna i mastovito odradjena, a ja obozavam iznenadjenja! Treba biti kreativan pa da ti stvar od deset minta brzo proleti!
|
Obukao sam moju KRAFTWERK majcu ustao i stao mirno :mase::dj:
Bravo momci, dobar rad a ne prica to se ceni. FSOEY- Future Sound Of Ex-Yu ;) Stvarno mi se dopada, jedino mi fali malo post prod. pa da mu da taj skupi zvuk u celosti. |
hvala na komentarima. malo me buni komentar s reverbom pa ako se josh nekome chini da je 2 much... slobodno me ukorite :)
@ Moritz: ja sam pretpostavljao da che kolega Silicon mozhda htjeti josh neshto "rechi" u ovoj traci tako da je ovo chisto mixdown aranzhmana bez ikakve korektivne kozmetike. Ako na ovome ostane valjalo bi potroshit josh neshto sati rada dok se stvar ne dotjera do "skupog" filinga ;) |
Quote:
|
Super zvuchi! Bravo momci! :)
|
Kada slusam na dt 770 pro, definitivno ima previse reverba, sve sem basa, na tannoy reveal to ne cujem, ali ja vise verujem sluskama.
|
Quote:
|
Ima neki "šmek" koji me podseća na "The Eraser" Thoma Yorkea... Ovde je stvarno bilo puuno rada. Svaka čast!
|
Vrlo zanimljivo!
Ove kapljice vode su me osvojile, kao i posebno stanje svijesti u koje možeš lako ulutati slučajući. Kako si dobio te kapljice? Hoćeš mi prodati...? ;) A što se reverba i toga tiče... na slušalice mi nije ništa posebno zasmetalo, a svjesno se nisam trudila tražiti kritiku, već slušati. Mislim da je jedina prava zamjerka ona koja eventualno spontano naleti kad je ne tražiš, a nije mi se ništa značajno pojavilo u tom kontekstu. Naravno, ja bih oko 4., 5. minute... ubacila melodiju neku na solo violini npr... visoko, eterično... ali ne iritantno već stopljeno s pozadinom... Fali mi "muzike" nakon nekog vremena, ali ja taj žanr ne slušam ni inače, pa to ne treba ozbiljno shvatiti kao kritiku. |
Ja isto radim na Alesis monitorima i reverba ima... ima ga dosta i to pogotovo na vokalima, texturama i sintevima. Na basu i nekim drugim elementima ga definitivno nema... Moguche da alesis malo skriva reverbe, ali po opisima koje ste dali mislim da se radi o jednostavnoj razlici u pristupu zvuku. Ja uglavnom nastoim kombinirati elemente s vishe reverba i elemente bez reverba radije nego da na sve stavljam umjereno reverba. Bash sam josh par puta poslushao nakon shto je spomenut reverb i meni se i dalje to chini OK. Ili Alesis jako lazhe (ne vjerujem) ili ja nemam ukusa za reverbe :D
@ anita: voda je semplana sa nekog "sounds of nature" CD-a, ruchno izrezana i poslozhena da bude (relativno) u ritmu, spring reverb i mjestimichno db Glitch sa VRLO suptilnim postavkama. Jedan od sinteva takodjer jako nalikuje kapanju vode koje se pretvara u nekakve limove. Procesiran je jednakim reverbom kao i voda pa se prijelazi praktichki i ne primjete. Taj patch sam napravio na Zebri. Ako zhelish mogu ti poslati sempl vode iako ih po sample kolekcijama ima omanje brdo, a i patch za Zebru takodjer. |
All times are GMT +1. The time now is 09:52 AM. |