Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19520)

SASHA_STUKELJA 21-09-2007 11:27 PM

Re: Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 170849)
Izgleda da si "Ti" ovde najuspesniji. Pa onda kreni da nabrajas!

Ja sam radio dosta u nasim Srpskim okvirima,zovem se Aleksandar - Sasha Stukelja.Imao sam preko 80 koncerata u Srbiji ( koncerti za Violinu i Klavir ) svirajuci shiroki spektar klasicnih dela.
Devedesetih godina sam vodio TV emisije,najuspesnija je bila "Mladi Lavovi " sa Igorom Pervicem.Takodje sam igrao vodecu ulogu u pozorisnoj predstavi "Isus Hrist - Superstar takodje tih 90-ih godina.Ali moja ljubav su klavijature i produkcija i zelim da se oprobam u tom svetu.Imam veliku kolekciju analogne opreme.
Zar ima neceg loseg u mojoj zelji da saznam od najboljih ?

Moritz 21-09-2007 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 170852)
Mozemo li eventualno da dobijemo link ka nekom fajlu sa "sjajnim string aranzmanom" Bilo bi lepo da to cujemo (bar ja bih to voleo)

Unapred zahvalan,

S

E, da, da i mene zanima

Moritz 21-09-2007 11:30 PM

Quote:

Originally Posted by SASHA_STUKELJA (Post 170853)
Ja sam radio dosta u nasim Srpskim okvirima,zovem se Aleksandar - Sasha Stukelja.Imao sam preko 80 koncerata u Srbiji ( koncerti za Violinu i Klavir ) svirajuci shiroki spektar klasicnih dela.
Devedesetih godina sam vodio TV emisije,najuspesnija je bila "Mladi Lavovi " sa Igorom Pervicem.Takodje sam igrao vodecu ulogu u pozorisnoj predstavi "Isus Hrist - Superstar takodje tih 90-ih godina.Ali moja ljubav su klavijature i produkcija i zelim da se oprobam u tom svetu.Imam veliku kolekciju analogne opreme.
Zar ima neceg loseg u mojoj zelji da saznam od najboljih ?

Nema nista lose u zelji i nameri nego u nacinu izvedbe zelje i namere, malo je napadno i pompezno za nasu malu zajednicu ;)

SASHA_STUKELJA 21-09-2007 11:30 PM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 170855)
E, da, da i mene zanima

Odlicno - eto potencijalne koristi i za mene :mrgreen: Pripremicu izvod iz mojih najboljih radova i dostavicu LINK ... pa ako je neko zainteresovan ...

Gianfranco 21-09-2007 11:31 PM

hahahaa..

LACKY 21-09-2007 11:32 PM

Quote:

Originally Posted by SASHA_STUKELJA (Post 170841)
Gospodo uspesni muzicki producenti - dajte nam malo VOLJE za zivotom !!! Da li je moguce uspeti na Zapadu ?

Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! !

Mozete da nam ukratko kazete koji vam je najveci uspeh u karijeri do sada ?

Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :) nego kao PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ?
KOJI VAM JE NAJVECI USPEH ?
Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh ):mrgreen: .Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci.

Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast !

Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet.

Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste napisali ipak pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ?

Da ne bude da opet shirimo neistine hahaha :rotfl:

Molim za odgovor.

Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ?

Ako se ovako izrazava nabolja zelja za ucenjem onda neznam kako se izrazava omalovazavanje!

DADDY Z 21-09-2007 11:37 PM

i btw...razmisli o tome šta tvrdiš za remixe pošto je upravo Vrach čovek koji se time najviše bavi...

SASHA_STUKELJA 21-09-2007 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 170859)
Ako se ovako izrazava nabolja zelja za ucenjem onda neznam kako se izrazava omalovazavanje!

Izvini ako se neko osecao prozvanim ja sam samo odusevljen sto postoji ovakav nas sajt i sto se ovde mogu naci nashi ljudi - a svetski !

Samo bi zeleo da saznam koji vam je najveci uspeh , sto kriti sopstveni uspeh ? Ja to mogu samo da postujem ! :)

LACKY 21-09-2007 11:40 PM

Nema ko sta da se ili ne oseca, ali procitaj pazljivo zadrzaj svojih postova.

Moritz 21-09-2007 11:43 PM

Samo sto si stigao i vec si poceo da nas nerviras :banghead: ...to nije lepo sa tvoje strane. :hm:
Prvo se ( stilski receno ) razlajes pa posle mjauces ...ne ide to tako.

Prvo ispeci pa reci

All times are GMT +1. The time now is 11:57 PM.