Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   pitam se pitam dal na sae da skitam (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19443)

Arthur 17-09-2007 02:51 PM

Re: pitam se pitam dal na sae da skitam

nonsens.. barem u ovom poslu ne postoje platni razredi tog tipa.. zna se kolko ko vredi i koja se dnevnica ocekuje..

cAAc 17-09-2007 02:59 PM

Sve mi je zvucalo kao da se ne prica samo o ovom poslu :confused:

sadux 17-09-2007 03:12 PM

I ja sam se jedno vreme lozio na to,ali mi je DaBear potpuno isto odgovorio na pitanje..Verovatno je covek mnooogo siguran u ono sta prica,u protivnom radi neku protiv kampanju sae-a..Majke mi..

nunuk_t2L 17-09-2007 05:02 PM

hmm...
s obzirom da moram radit posao koji mi oduzima vecinu vremena i unistava me psihicki tako da kad dodjem doma skrsen, izmoren i iscrpljen, ne mogu se koncentrirat u potpunosti na muziku, ucenje o kompresorima, ekvilajzerima, signalflowu i slicnim stvarima, odlucio sam stedit za sae iz par razloga:
tamo cu dobit potrebno znanje
tamo cu to potrebno znanje dobit kroz godinu dana a ne 4,5 koliko bi mi trebalo da to sve savladam ovim tempom zivota a nemam sad vremena na bacanje i ne zelim pokretat svoj studio u 86. godini zivota
tamo cu se napokon tih godinu dana moci posvetiti muzici i samo muzici
a nakon faksa cu ionako pocet snimat demo bendove i radit demo snimke za pocetak, a kasnije kreda, studio i balalajka :)
po meni se isplati a sad..

Arthur 18-09-2007 01:20 AM

ipak mislim da gresis
ako vec mozes da izdvojis vreme za SAE, izdvoji i za samostalni rad.
proveri prvo u koju skolu ides, sta ima od opreme, koliko sati na istoj i slicne stvari.. lako ces se razocarati..

DaBear 18-09-2007 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by nunuk_t2L (Post 170142)
hmm...
s obzirom da moram radit posao koji mi oduzima vecinu vremena i unistava me psihicki tako da kad dodjem doma skrsen, izmoren i iscrpljen, ne mogu se koncentrirat u potpunosti na muziku, ucenje o kompresorima, ekvilajzerima, signalflowu i slicnim stvarima, odlucio sam stedit za sae iz par razloga:
tamo cu dobit potrebno znanje
tamo cu to potrebno znanje dobit kroz godinu dana a ne 4,5 koliko bi mi trebalo da to sve savladam ovim tempom zivota a nemam sad vremena na bacanje i ne zelim pokretat svoj studio u 86. godini zivota
tamo cu se napokon tih godinu dana moci posvetiti muzici i samo muzici
a nakon faksa cu ionako pocet snimat demo bendove i radit demo snimke za pocetak, a kasnije kreda, studio i balalajka :)
po meni se isplati a sad..

ajde kad ti kazes! samo nemoj sa kreditom da otvaras studio....nikako!

Danny Lou 18-09-2007 07:23 PM

i naravno, vedre i optimisticne izjave gosn. DaBear-a :rotfl:;)

HeatMan 18-09-2007 11:34 PM

hmm.. hvala na upozorenju.. bilo bi glupo da bacim kintu i da se opet smorim kao shto me sjebao BK.. znachi ishao sam tamo i uchio sam profesore i asistente poslu.. dobio 5 10ki i zapalio.. to nije chak ni pochetno znanje.. uche u fazonu "ti kazesh neshto u mikrofon, i on komplikovanim procesom to prebaci u elektrichni signal, i onda to imash na kompu upisano.."

bez zajebancije.. mislim, ok je za ljude koji nemaju ni osnove, ali opet je prevelika kinta za to.. lepo, sve to shto se tamo uchi, ja sam nauchio uz pomoc chasopisa, interneta i empirijski.. nema nishta bolje.. biti samouk je zakon.. :)

opzdrav

RokStudio 18-09-2007 11:49 PM

Da li neko zna ne?to konkretnije (čitaj: nekog ko zavr?ava ili je zavr?io) o smeru "Audio i video tehnologije" na ETF-u u Beogradu? Ja sam napustio ETF jo? davnih dana, pre nego ?to je taj smer postojao, pred kraj 2. godine, a sad se razmi?ljam da se vratirm jer su uveli ovaj smer koji praktično počinje od 3. godine studiranja. S obzirom da je to ETF, pretpostavljam da je ozbiljno, te?ko i detaljno, mada mo?da u ETF stilu previ?e teoretski.

Arthur 19-09-2007 03:59 AM

nikad cuo :?

All times are GMT +1. The time now is 05:44 PM.