![]() |
Re: digi003 vs. ff800
Quote:
RM |
...dok zapadnjaci na 002-ojku obicno kace neki externi ad\da, cesto upravo RME...
Verovatno stvar tripa i ukusa... |
Quote:
RM |
Moje je skromno misljenje da je FF 800 DALEKO bolja kombinacija, izuzev ako je neko bas zapeo za PRO TOOLS, za sta i nema razloga izuzev kompatibilnosti fajlova, pa ca i to u poslednje vreme (LOGIC) nije problem.
Licno mislim mada ih nikada nisam DIREKTNO poredio zvucno, a radio sam na oba, da je FF 800 znacajno bolji zvucno, pogotovo ako se u obzir uzme i 96, ili extremnih 192 khz SR. Pokusavajuci da budem objektivan, OBA resenja su dobra, a narocito zbog toga sto su FireWire, a ne neki bezvezni stari PCI, kome su dani odbrojani, a novi standard se jos nije uhodao (PCI Ex) |
Quote:
Igi |
Quote:
Covek je izneo svoje misljenje, kao i drugi, a tebi opomena zbog onog obelezenog crvenim... |
Quote:
Quote:
Igi |
Neki ljudi se rode sa sluhom i cuju do smrti, a neki se rode gluvi... sto smo vise puta videli...
Neki nose crne naocare, pa im to ne smeta previse, a neki i kroz roze vide iskrivljeno... Neki ljudi sami imaju osecaja za normalnu komunikaciju, a neke je nemoguce oduciti od zajedljivosti koju ispoljavalju na svakom koraku... I da hocu i da naceu... za ovo moram da ti dam ban. Nadam se da ce tri dana biti dovoljno da ubuduce ne vredjas... ili barem razmislis sta je na mestu, a sta ne. |
Ama ljudi, u redu je, moram i sebe i Audiota da opravdam, a evo kako:
1. CUO SAM OBE SPRAVE URADU, ali nisam mogao da ih A-B direktno poredim, pa sam zato i naveo moje skromno misljenje, dakle misljenje da je FF 800 bolji... Bog sveti zna sta je zaista objektivno bolje, jer Ja imam samo FF 800, a moj drug Miki Todorovic, dugogodisnji ton majstor ima i 002 kao i 003, i na 003 sam skoro radio remix numere koju sam pazljivo slusao (NS 10) kod mene na FF 800, razlika je bila oko 1 sat izmedju sledeceg slusanja,(takodje NS 10) i priznajem da nije merodavno posto ne moze tako da se memorise i poredi, ja dakle poredim samo 2 UTISKA, a ne nista sto bi bilo OBJEKTIVNO ili direkt AB poredjenje. Deki MOOOLIM te nemoj coveka da banujes, ja te molim, nisam osetio nista zajedljivo, i verujem da nista lose nije mislio, samo nije shvatio da iskustvo mnogo puta vise vredi od same mladosti, jer sam ISTIM "matorim" usima slusao OBA Setupa, a posto su NS 10-ke near field, soba nije bila od presudnog znacaja 2. Igrom slucaja,pre 3 meseca testirao sam sluh na ORL klinici, gde mi radi prijatelj, koji mi je posle toga pokazao "graf" koji je na moje iznenadjenje k'o lenjir, i ne ulizujuci mi se rekao da mi je sluh kao kod prosecnog 25-godisnjaka. Ni to nije retka pojava - za Bruce Swediena ili Sir George Martina sam beba u jaslicama sto se datuma proizvodnje tice, a ljudi su jos uvek OOOOzbiljni igraci, zar ne? Deki molim te nemoj da banujes coveka, kome nisam licno nista zamerio, Jabuke mi, Rolanda mi!!! |
A kako Mikiju izgleda 002 vs 003?
|
All times are GMT +1. The time now is 01:45 PM. |