![]() |
Re: STVARALAČKA BLOKADA i moguća rje?enja
ma jok.. uzmi sviruckaj i pishi.. da ti se potpuno smetne to sa uma.. radi neshto novo, nateraj sebe da radish neshto novo..
eto ja vec mesec dana se smaram oko jedne pesme poshto moram, i planiram da uzmem jedan poduzi odmor kad zavrshim sa njom.. da me nema nigde neko vreme.. samo ja, gitara i papir.. poz |
Heatman
Bubnjar moj klincu uzeo pianino ( odlican ), mali ide u osnovnu muzicku... tako da cu sad kod njega cesce na kafu da svratim:D a i kupio sam gitaru sebi pa cu da skontam malo ovih dana kako se svira... Dopunjavam baterije:) A sutra odoh na Frusku Goru sa prijateljem ceo dan u prirodu, manastire... Inace Fruska Gora je na drugom mestu u svetu po toj nekoj energiji, (bilo na kablovskoj neka svetska emisija...) I jos da se malo opustim u glavi i to je to! Opusteno pozzzz |
nadam se da nije negativna kvantna bio energija.. ili antimaterija..
poz |
odlican post...moram malo cesce da kopam po ovom forumu,ima tu i stosta za mene...:D
|
Quote:
p.s. Preslu?ah tvoju pjesmu 'Mama' na interu. Kada si ju komponovala / napisala ? |
Probajte prestati razmilšjati.Prave ideje dolazu tek kad je mozak čist.Ispred tebe se otvori prostrano polje sa plodovima koje samo čekaju da ih izabereš i ubereš.
|
Quote:
|
Turbo zhvake?
|
Za mene su prave ideje uvjek prave bez obzira o kojoj vrsti muzike pričamo.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM. |