Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   STVARALAČKA BLOKADA i moguća rje?enja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19379)

HeatMan 27-08-2008 03:46 AM

Re: STVARALAČKA BLOKADA i moguća rje?enja

ma jok.. uzmi sviruckaj i pishi.. da ti se potpuno smetne to sa uma.. radi neshto novo, nateraj sebe da radish neshto novo..

eto ja vec mesec dana se smaram oko jedne pesme poshto moram, i planiram da uzmem jedan poduzi odmor kad zavrshim sa njom.. da me nema nigde neko vreme..

samo ja, gitara i papir..

poz

Ilija Ilic 27-08-2008 03:06 PM

Heatman

Bubnjar moj klincu uzeo pianino ( odlican ), mali ide u osnovnu muzicku... tako da cu sad kod njega cesce na kafu da svratim:D a i kupio sam gitaru sebi pa cu da skontam malo ovih dana kako se svira... Dopunjavam baterije:)
A sutra odoh na Frusku Goru sa prijateljem ceo dan u prirodu, manastire... Inace Fruska Gora je na drugom mestu u svetu po toj nekoj energiji, (bilo na kablovskoj neka svetska emisija...) I jos da se malo opustim u glavi i to je to!

Opusteno pozzzz

HeatMan 28-08-2008 03:29 AM

nadam se da nije negativna kvantna bio energija.. ili antimaterija..

poz

Eeva_r&b 02-09-2008 08:55 PM

odlican post...moram malo cesce da kopam po ovom forumu,ima tu i stosta za mene...:D

alfom 05-09-2008 06:53 PM

Quote:

Originally Posted by ivanajukebox (Post 213373)
od januara ove godine nisam napisala ni jednu pesmu koja je vredna toga da je drugome otpevam.. od tada imam problema sa samom sobom.. osecam se kao da u meni stoji nesto sto nikako da izbacim iz sebe.. nekad mi dodje da poludim od toga..

napisala sam gomilu nekih glupostii od tad.. sve bacim u kantu za smece koliko mi je glupo..
meni se ovo obicno desava kada mi stvari idu u zivotu.. sto je sa neke strane i jako pozitivno jer to znaci da nemam nekih velikih problema.. ali HOOOCU PESMUU!
Pre sam ih i sanjala pa ih ujutru zabelezila snimila sta vec.. ovo je nepodnosljivo..:banghead:

Govori? o 'stvaralačkoj blokadi' i za komponovanje i za pisanje teksta - istovremeno ? Kantautorski problem ?

p.s. Preslu?ah tvoju pjesmu 'Mama' na interu. Kada si ju komponovala / napisala ?

Tonko 02-10-2008 12:56 PM

Probajte prestati razmilšjati.Prave ideje dolazu tek kad je mozak čist.Ispred tebe se otvori prostrano polje sa plodovima koje samo čekaju da ih izabereš i ubereš.

alfom 02-10-2008 01:07 PM

Quote:

Originally Posted by Tonko (Post 218960)
Probajte prestati razmil?jati.Prave ideje dolazu tek kad je mozak čist.Ispred tebe se otvori prostrano polje sa plodovima koje samo čekaju da ih izabere? i ubere?.

Prema ovom turbo nikada ne bi ni postojao:rotfl:

dexyco 02-10-2008 02:07 PM

Turbo zhvake?

Tonko 03-10-2008 01:17 PM

Za mene su prave ideje uvjek prave bez obzira o kojoj vrsti muzike pričamo.

alfom 03-10-2008 02:56 PM

Quote:

Originally Posted by Tonko (Post 219099)
Za mene su prave ideje uvjek prave bez obzira o kojoj vrsti muzike pričamo.

?ta su PRAVE IDEJE? Pojasni.

All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM.