![]() |
Re: Dobro do?li!!
Sjajna ideja Anita, lepo osvezenje na forumu :)
|
Re: Dobro došli!!
jako će mi teško pasti što ovo ću ovo napisati al ajde :p :p :p
mislim da je super ideja da se otvori ovaj pod-forum i da će ovo baš fino upotpuniti forum, tako da osoba koja stoji iza ovoga bude svjesna da ću i ja ovdje ponekad svraćati da smetam:rolleyes: :mrgreen: |
Quote:
|
Nego, moram reći da imam tisuće toga o čemu želim pisati i prepisati i prevesti iz nekih odličnih knjiga... no posljednjih dana radim kao manijak, ne spavam po noći... pa ne stignem i to.
Ali budem! Budite strpljivi molim vas! :) |
Anita hvala na odgovoru......
Ja se muzikom bavim od svoje 11 godine....posato sam odrastao u relativno muzicko obrazovanoj porodici(mama solista Beogradske opere i zavrsila akademiju za flautu,sestra sad zavrsava teoretski odsek na FMU)...tako da sam i ja upisao muzicku skolu....zavrsio sam flautu i solo pevanje,,, medjutim to me nije zanimalo ni upola kao kompozicija..... prvu pesmu sam napisao u drugoj godini srednje skole,koju sam kasnije i izveo sa jednim bendom na nekoj skolskoj zurci....tako je pocelo.. od tad imam svoj bend...... komponujem i pop(komercijalni)...i pokusavam sebe da dovedem do nivoa da mogu da pisem sve... idoli:nisam ih imao u pocetku,sada, Vlado Georgiev,Gibonni,Sting,Criss Cornell.... |
Cao, Anita...
Posto sam ja veliki obozavalac filmske muzike, zanima me sta te je to najvise odusevilo kod Poledourisa (harmonije, orkestracija...) i koji ti je njegov soundtrack najbolji? |
hm, tesko da ce ti odgovoriti, posto je odavno nema ovde.. probaj da je nadjes na nekom drugom mestu..
|
A gdje da je nađemo?
VXG - mislim da je negdje vec napisala da joj je Conan najbolji soundtrack od Basila. |
probaj na glazbenom forumu.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM. |