Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dobro do?li!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19345)

Moritz 09-09-2007 09:03 PM

Re: Dobro do?li!!

Sjajna ideja Anita, lepo osvezenje na forumu :)

balthazaar 11-09-2007 01:06 AM

Re: Dobro došli!!

jako će mi teško pasti što ovo ću ovo napisati al ajde :p :p :p

mislim da je super ideja da se otvori ovaj pod-forum i da će ovo baš fino upotpuniti forum, tako da osoba koja stoji iza ovoga bude svjesna da ću i ja ovdje ponekad svraćati da smetam:rolleyes: :mrgreen:

ANITA 11-09-2007 02:20 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 169086)
jako će mi te?ko pasti ?to ovo ću ovo napisati al ajde :p :p :p

mislim da je super ideja da se otvori ovaj pod-forum i da će ovo ba? fino upotpuniti forum, tako da osoba koja stoji iza ovoga bude svjesna da ću i ja ovdje ponekad svraćati da smetam:rolleyes: :mrgreen:

Naravno. Svjesna sam toga i veselim se tvojem "smetanju". :)

ANITA 11-09-2007 02:21 PM

Nego, moram reći da imam tisuće toga o čemu želim pisati i prepisati i prevesti iz nekih odličnih knjiga... no posljednjih dana radim kao manijak, ne spavam po noći... pa ne stignem i to.

Ali budem! Budite strpljivi molim vas! :)

Nemanja Filipovic 11-09-2007 04:26 PM

Anita hvala na odgovoru......

Ja se muzikom bavim od svoje 11 godine....posato sam odrastao u relativno
muzicko obrazovanoj porodici(mama solista Beogradske opere i zavrsila akademiju za flautu,sestra sad zavrsava teoretski odsek na FMU)...tako da sam i ja upisao muzicku skolu....zavrsio sam flautu i solo pevanje,,,
medjutim to me nije zanimalo ni upola kao kompozicija.....
prvu pesmu sam napisao u drugoj godini srednje skole,koju sam kasnije i izveo sa jednim bendom na nekoj skolskoj zurci....tako je pocelo..
od tad imam svoj bend......
komponujem i pop(komercijalni)...i pokusavam sebe da dovedem do nivoa
da mogu da pisem sve...

idoli:nisam ih imao u pocetku,sada, Vlado Georgiev,Gibonni,Sting,Criss Cornell....

VXG 03-08-2008 01:39 AM

Cao, Anita...
Posto sam ja veliki obozavalac filmske muzike, zanima me sta te je to najvise odusevilo kod Poledourisa (harmonije, orkestracija...) i koji ti je njegov soundtrack najbolji?

lesha 03-08-2008 03:09 AM

hm, tesko da ce ti odgovoriti, posto je odavno nema ovde.. probaj da je nadjes na nekom drugom mestu..

Harry 12-08-2008 04:48 PM

A gdje da je nađemo?

VXG - mislim da je negdje vec napisala da joj je Conan najbolji soundtrack od Basila.

lesha 12-08-2008 07:14 PM

probaj na glazbenom forumu.

master29 13-08-2008 01:15 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 212797)
probaj na glazbenom forumu.

Sto je ne vratite.......jbg ona se trudila da odrazava Kompozitorsko-Glazbeni(Pevacki)Thread....Sada koliko vidim toga uopste i nema....steta:-(

All times are GMT +1. The time now is 02:42 AM.