Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ogi Radivojević (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Status muzichara u srbiji? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19278)

RetroMan 05-09-2007 08:13 PM

Re: Status muzichara u srbiji?

Quote:

Originally Posted by Max (Post 168207)
Sta je Midem ?

Sajam muzike, izdavacke kuce imaju svoje standove, pa navratis na stand i mozes da kupis prava (za svoju zemlju) na njihova izdanja, a i oni mogu od tebe da kupe tvoja izdanja (to ide malo teze ;) ). Inace, odrzava se svakog Januara u Kanu, na istom mestu gde i poznati filmski festival. Bio sam dva puta (uzasno je skupo), vise sam napravio prvi nego drugi put, ili mi se samo cini, jer sam drugi put imao veca ocekivanja.

RM

RetroMan 05-09-2007 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 168236)
Znaci ti osmesi sto se valjaju su znacili:"Ne moze te zastiti niko"

O zastiti prava je vec bilo reci, da se ne ponavljam, pogledaj ranije postove. U principu, ako te neko pokrade, moras ga tuziti sudu, kao i za svaku drugu kradju, ali moras dokazati da si ti pre lopova komponovao to sto je pokradeno, u svakom slucaju trebace ti gomola para za advokata, osim ako advokat zakljuci da ce vise para dobiti ako radi za procenat.

RM

Jan 05-09-2007 10:35 PM

Quote:

Originally Posted by RetroMan (Post 168244)
ali moras dokazati da si ti pre lopova komponovao

RM

Mislim da postoji nacin dokazati, ali ta lova za advokata:)hahahaa

HeatMan 05-09-2007 10:59 PM

brate ne odustaj.. ja bih bio spreman da platim toma filu da bih dobio pare od tih crnaca.. tachno sam znao da ce ti se to desiti.. a i rekao sam ti.. :)

pozdrav

edit: kuce su se mnogo uobrazile.. mnogi traze da im poshaljesh gotov projekat (album) na adresu, da bi oni najverovatnije bacili to u djubre.. ali vodjen time shto su ortacima pokrali trake i to U VIRGIN-u (za ne poverovati) ne mogu da se oslonim tek tako na neku Ninja tune izdavachku ili neku slichnu.. ja, sada, imam kolko tolko gotov materijal.. kojim sam JA relativno zadovoljan, i mnogi ljudi oko mene (ne rachunam Bear-a :) zna on zashto) :) i ne znam shta da radim sa tim.. zato uvek radim novo.. i novo.. i chekam, a ne znam shta chekam..

ne bih da shaljem u ninja tune (njih prvo navodim, jer sam chuo da su uvek raspolozivi za saradnju) da mi ne bi pokrali trake.. (ako to rade vece kuce, zashto ne bi i oni.?)

pozdrav

Jan 05-09-2007 11:49 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 168271)
brate ne odustaj.. ja bih bio spreman da platim toma filu da bih dobio pare od tih crnaca.. tachno sam znao da ce ti se to desiti.. a i rekao sam ti.. :)

pozdrav

edit: kuce su se mnogo uobrazile.. mnogi traze da im poshaljesh gotov projekat (album) na adresu, da bi oni najverovatnije bacili to u djubre.. ali vodjen time shto su ortacima pokrali trake i to U VIRGIN-u (za ne poverovati) ne mogu da se oslonim tek tako na neku Ninja tune izdavachku ili neku slichnu.. ja, sada, imam kolko tolko gotov materijal.. kojim sam JA relativno zadovoljan, i mnogi ljudi oko mene (ne rachunam Bear-a :) zna on zashto) :) i ne znam shta da radim sa tim.. zato uvek radim novo.. i novo.. i chekam, a ne znam shta chekam..

ne bih da shaljem u ninja tune (njih prvo navodim, jer sam chuo da su uvek raspolozivi za saradnju) da mi ne bi pokrali trake.. (ako to rade vece kuce, zashto ne bi i oni.?)

pozdrav

Pa nije mi se desilo nista.Ali sam poslao neke instrumentale doticnoj izdavackoj kuci, i posto sam naisao na jednog od malo poznatijih producenata iz USA (radio je Memphis Bleeku npr) koji tvrdi da su ga pokrali iz te kuce, strahujem malo...

All times are GMT +1. The time now is 09:04 AM.