Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ogi Radivojević (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rekreacija? Sport? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19276)

Max 05-09-2007 10:14 AM

Re: Rekreacija? Sport?

Quote:

Originally Posted by milance (Post 168106)
Bravo za vrecu,danas sam razmisljao o leku za onaj odvratan osecaj kad dugo radim u studiju,kao neka stega i nenormalno mi treba neko izduvavanje posle toga...Neznam dal sam jedini sa tim >problemom<??? Uglavnom,vreca je vrh,pa ako uzmes javi cenu...

Vrece su jeftine ..... samo ako imas gde da je okacis .......

e da .... vazna napomena !

Ogija znam dugo , pa se ne brinem za njegovu " tehniku " ;) , ali ko svira instrument , neka prvo pita nekoga kako se udara u dzak ..... da ne nalomljavate zglobove i ne lomite prste , sto je vrlo cest i lak momenat kad se ruke ne stite bandazerima i rukavicama ..... ( video sam ovaj ne mili dogadjaj dosta puta )

Pozdrav

ANITA 05-09-2007 11:04 AM

Plešem (slobodan ili trbušni ples), hoopam, rolam.... plus faze teretane (u kojoj trenutno nisam, ali ću uskoro to promjeniti...)...

Kako vi rješavate ili spriječavate (ako ih imate) napetost između lopatica nakon 5,6,10, 15 h sjedenja za klavirom ili kompjuterom?

diviner 05-09-2007 12:21 PM

Quote:

Originally Posted by Ogi (Post 168104)
Otici cu ovih dana da kupim vrecu

Na trenutak sam pomislio da se radi o vreci za spavanje :mrgreen: .

bole 05-09-2007 01:11 PM

kajak i bicikl volio bi da je redovnije....:banghead:

idekius 05-09-2007 01:23 PM

... inace, uskoro idem na voznju paraglajderom pa slede fotke... a nadam se i skoku iz helihoptera ( Mi - 8 ), ali privezan bandzijem ;)

Rhino 05-09-2007 01:49 PM

Tenis. Nekad sam trenirao i igrao profesionalno!
Sad ga ne konzumiram toliko cesto.:( Cesce igram basket, imam teren pored zgrade i pobro mi je padala po koja partija oko 2-3 ujutru po ovim vrucinama.:)

Arthur 05-09-2007 02:11 PM

Nekad sam aktivno trenirao plivanje. Posle visegodisnjeg zapustanja, i prosirivanja za 30ak kilograma, prosle zime sam se vratio u vodu, plivajuci neke rekreativne treninge. Jedini problem je sto su termini na BG bazenima veoma fiksni i skoro nikad ne uspem da ih uklopim na duzi period. Tako sam sada preko leta morao da batalim jer su prestali da greju zatvoreni bazen (!), a na otvorenom je samoubistvo pokusati plivati neku deonicu. Isao sam i u teretanu ranije, al jako ne volim skucene prostore, niti imam para za neke skuplje. Najvise bih voleo da imam neki privatni prostor sa trenazerima. Obozavam skijanje, al takodje godinama nisam uspeo da organizujem zimovanje, sto zbog finansija sto zbog obaveza..

sasa.ivkovic 05-09-2007 02:40 PM

Povremeno voznja biciklom, stoni tenis, mali fudbal, jutarnja gimnastika, pesacenje,...I naravno - "ono"...:D

alavuk 05-09-2007 04:37 PM

tour de zemun i nbgd u poslednjih mesec dana bajsom bez kocnica tj slabo sljakaju :]]]]

Ogi 05-09-2007 05:08 PM

@ "Max" : Nocu su skolska dvorista najzgodnija za rolere...ravno, dovoljno siroko, a prazno... kad "avanzujes" - mozes i pored reke, ili po Adi...

@ "Anita" : To "izmedju lopatica" se najbolje resava toplom kupkom i masazom... cemu ti sluzi muz ? ;)

@ "idekius" : "Idekius goes extreme!!!" :o
Bungee je fenomenalna fora, ali kratko traje... paragliding je mnogo jaci :bounce2:

All times are GMT +1. The time now is 01:59 AM.