![]() |
Re: x0x box projekat (zainteresovani?)
Prvo me zanima dali uopste ima zainteresovanih (ozbiljnih), u sta sumnjam, ali rek`o daj da probam...
|
Quote:
pa aj sad necemo da se vredjamo.. jbg, ne znam di da uzmem delove.. det iz d problem.. al ae, poshto vidim da nisi u fazonu necu se javljam vishe.. |
Brate, niko te ne vredja, zao mi je sto si me tako ukapirao. Ako ne znas gde da uzmes delove - znas da citas, i uvek mozes da pitas bilo mene, bilo nekoga sa x0x foruma. Ni ja nisam nista znao kad sam prvi put nabasao na ovaj projekat. Ali kad sam pitao ljude, dobijao sam odgovor - uvek! Bitno je da imas zelju da pravis, i da te ne mrzi da se malo iscimas. E sad, ako se plasis da ces iskopati lemilicom oko, onda ti stvarno savetujem da se drzis sample-ova.
Peace! |
Cao Sasha!
Stavi mene na listu! :bounce2: Cifra za Endorphin mi je bila visoka, ali ovakvom projektu bi se RADO pridruzio!!! Ja i par mojih komshija.... Ajd sad da vidimo kako stvari idu dalje... Original 303-ku tesko mogu da si priustim :rolleyes: , ali posto vidim da si vec par spravica priveo kraju, kontam da ce i ovo da se izgura...:) Pozdrav, Cucko |
OK cucko ubacen si.
Endorphin jeste skup ali to je ipak top projekat, ali zato je Data SID jeftin. Ukoliko zelis da pravis i neki SID sint, ja sam uvek za to da pomognem. Mogu ti obezbediti sve delove, plocice i isprogramiram cip, a ti samo lemi povezuj zice. Sto se tice x0xb0x-a, tu nudim plocice i verovatno cemo se organizovati za neko zajednicko narucivanje. Sebi cu da napravim programator pa mogu svima da uprzim i firmware. Naravno, besplatno. Meni je isto vecina opreme skupo i malo sta mogu da si priustim, ali kad covek nije totalno smoren i ima volje i malo energije da potrosi, moze da si napravi svasta. Meni uskoro treba da stigne jedna veeelika ploca za klon TR808. Cak sam nasao i originalne step dugmice u boji sa 808ice ...sreca, sreca, radost! Evo sta lik kaze na svom x0xb0x build blogu kao zakljucak... What I've learned from this project: - even a total noob can put 500 pieces of electronical parts together and get something useful out, - given you keep your workspace tidy - don't solder in ICs backward ;) |
|
Quote:
DA! Zenska bica se generalno bolje snalaze sa lemilicom, kada nauce, od muskaraca... to je poznata pojava... doduse, danas ne toliko znacajna, kada se najveci deo elektronskih sprava lemi pick-and-place masinama, a ne rucno... :) pozdrav bogi |
Quote:
Nebih se slozio da su muskarci bolji ucitelji lemljenja, ali se zenama vise posvetimo nego da su predavaci zene, koje u svakoj drugoj zeni potsvesno uvek vide suparnicu, sto je opet stvar za neku drugu temu. :) |
Quote:
Hm.. sto se tice ostalog... ima tu jos dosta faktora koji uticu... ne dominiraju realno samo sindromi najcesce vidjeni u "spanskim serijama", nije sve bas tako... :) Na kraju krajeva, tehnicarski posao u ovoj bransi i nije zenama bas preterano atraktivan... najveci broj zena koje uspesno rade ovaj posao, se time uopste ne bave iz hobija... kao ti ... da bi nesto napravile... od tog "zanosa" retko boluju... mislim.... drugacije su dosta.... da ne idemo preterano u off-topic :) pozdrav bogi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:28 AM. |