|  | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... Na digidesign site-u postoji ona tea ITB vs. OTB i tko hoće može poslušati. Mislim da je ono jedini pravi način usporedbe :) | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... skidam.napraviti cu doma itb mix i cim malo ulovim slobodnog vremena u studiju otb te opisati nacin rada te vrijeme utroseno na mikseve. | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... evo napravio sam itb verziju miksa,nije bas najbajnija ali posluzit ce svrsi.vrijeme utroseno oko 2 i pol sata.krajem tjedna mislim da cu uspijet naci slobodnog vremena pa cu napravit otb u istome vremenu sa istim ne bas prevelikim trudom cisto da i sam vidim koja ce biti razlika te napisati koja oprema tj pluginovi su koristeni. http://www.box.net/shared/8cfbkgsebc | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... poenta itb vs otb je, brate moj, da ti budu svi parametri isto podesheni pa da se gleda koja je koja i koja je bolja.. bar ja to tako kapiram.. | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... Quote: 
 Ovi iz digidesigna i wavesa su čak obrtali faze i namje?tali pluginove da zvuče ?to sličnije analognoj opremi i to je najbolji način... Barem ja tako mislim. | 
| 
 Re: Mikrofoni i snimanja... Quote: 
 | 
| All times are GMT +1. The time now is 08:08 AM. |