![]() |
Re: Dali se isplati Korg MonoPoly i MS-20 po ovim cjenama
Quote:
Mo?e i na PM. :) Vrijedi pitat! |
Quote:
|
Šalim se. Pa nisi lud da MS-20 prodaješ. Polysix imam. Super sprava.
Nego treba gledat na pozitivnu stranu. Te sprave više nikad neće pojeftinit. Samo će poskupljivat. Zato bolje uzet! |
Kakva luda vremena kada si sa poavom DX7 mogao da kupis cs80 za 150$,Minimoog na buvljoj pijaci za 50$(naravno u inostranstvu)....:banghead:
BTW 600 EUR je sasvim korektna zena za Mono/Poly.Iskreno,ja sam mislio da je preko 1000:p :banghead: A ko misli da je 600 EUR puno za SSM masinu neka trazi neki bledunjavi VA za te novce:D |
Quote:
Nego, ovo ?to si napisao... zadnje ?anse. Pa to i mene kopka. Definitivno se odustalo od tih sprava ?to se njihovih firmi tiće i sve su pre?le na DSP. Osim toga, tih komponenti vi?e nema = tog zvuka vi?e nikad neće bit. ?to bolji primjerak ima? sada, to će vi?e vrijediti sutra. |
hehehe ...ja se osigurao !!!!! :p :p :p :p :p :p
mene da se pita..ko para ima neka hitno trosi u staro....I pametni nista staro ne prodaju...sjetit ce se me za godinu dana kad bude MS 20 1500 eura i rastao i monopoly 2000 eura ;) MOJA PREPORUKA KUPUJTE |
Done bre.. ako ti neces taj monopoly, ja mozda ocu. salji kontakt ako se ne odlucis.
ako ga kupis, ja opet sretan, "ustedio" si mi 500 eura. :o:D |
:(
. |
eto sad ti, ja i davor u zg imamo monopoly...koliko ja znam
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:13 PM. |