Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Filmska muzika (soundtracks) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18979)

Danny Lou 12-08-2007 09:50 PM

Re: Filmska muzika (soundtracks)

hm, nasmijacete se ali mi sad trenutno pade na pamet running man tema.:) a cekajte da li pricamo o originalnoj filmskoj muzici ili o mainstream stvarima koje su dospijele na soundtrack? ako je drugo vecina stvari iz tarantinovih filmova je skroz blentava/dobra.

uzeo sam cd muzike iz final fantasy dugometraznog i teska je mloooogo ili sam ja otupio od cist dur/cist mol fazona:confused:

boggy 12-08-2007 09:53 PM

Lou, moj kriterijum je bio po ovom pitanju... sve sto mogu da slusam i bez filma.... sto mozda nije dobro... ali eto...

Pomislih, pricamo o soundtracks... a ako nesto ima smisla slusati samo dok gledas film.. i samo tako ti drzi paznju, onda je to neodvojivo od filma...

pozdrav

bogi

boggy 12-08-2007 09:55 PM

5. Ry Cooder - Paris, Texas
6. Flashdance
7. Top Gun

pozdrav

bogi

Danny Lou 12-08-2007 10:12 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165052)
Lou, moj kriterijum je bio po ovom pitanju... sve sto mogu da slusam i bez filma.... sto mozda nije dobro... ali eto...

Pomislih, pricamo o soundtracks... a ako nesto ima smisla slusati samo dok gledas film.. i samo tako ti drzi paznju, onda je to neodvojivo od filma...

pozdrav

bogi

evo sad me baci u razmisljanje...
da li bi ta muzika ako je dovoljna za slusanje ovako dospjela na soundtrack?

cist primjer: matrica predobra (aranzman kao zagonetka a super dobar, muzika sjajna veoma komplikovana), vokal predobar a pjesma onako - matrica onako (aranzman jednostavan do bola, muzika dur-mol-dur), vokal predobar a pjesma do jaja! :)

boggy 12-08-2007 10:15 PM

Lou, mani razmisljanje... :)

Ja ti rekoh moj kriterijum a niko ti ne brani da ti radis po svom... ali navedi ono sto ti se svidja... ;)

pozdrav

bogi

p.s. Ni u najludjim snovima mi ne pada na pamet da se "takmicim" s vama po pitanju poznavanja muzicke scene, i muzike u najsirem smislu.... ;) samo dajem svoj doprinos threadu, kako znam i umem, jer mi se tema dopala, i (mislim da) imam sta da kazem na tu temu.

Danny Lou 12-08-2007 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165060)
Lou, mani razmisljanje... :)

Ja ti rekoh moj kriterijum a niko ti ne brani da ti radis po svom... ali navedi ono sto ti se svidja... ;)

pozdrav

bogi

u pravu si :) svakako bih izdvojio chicago... trenutno mi nista ne pada na pamet. necu razmisljati, cekacu da samo padne ;):)

eeeee ne moze tako, moramo da se naguravamo i takmicimo jer se forum promjenio, on je sad mnogo podlozan suprotnim misljenjima :)

boggy 12-08-2007 10:23 PM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 165062)
.....

eeeee ne moze tako, moramo da se naguravamo i takmicimo jer se forum promjenio, on je sad mnogo podlozan suprotnim misljenjima :)

E nemoj... :rolleyes: ljudi, takmicite se na festivalima, ili gde vec... ostavite forum za druzenje ;)

pozdrav

bogi

Danny Lou 12-08-2007 10:29 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165064)
E nemoj... :rolleyes: ljudi, takmicite se na festivalima, ili gde vec... ostavite forum za druzenje ;)

pozdrav

bogi

boogy shallio sam se :) vjerujem da ti ovaj forum nije drazi nego meni i mislim da je meni drugom najdrazi :da:(prvi je ipak Arthur) :vitez::)

"7" 12-08-2007 10:44 PM

- Pet Cemetery - Ramones
- XXX
- Mission imposible
...

alavuk 12-08-2007 10:47 PM

napad na policijsku stanicu , bekstvo iz ny-a , warriors ... konan varvarin , T2 glavna tema ...

All times are GMT +1. The time now is 09:39 PM.