![]() |
Re: Filmska muzika (soundtracks)
hm, nasmijacete se ali mi sad trenutno pade na pamet running man tema.:) a cekajte da li pricamo o originalnoj filmskoj muzici ili o mainstream stvarima koje su dospijele na soundtrack? ako je drugo vecina stvari iz tarantinovih filmova je skroz blentava/dobra.
uzeo sam cd muzike iz final fantasy dugometraznog i teska je mloooogo ili sam ja otupio od cist dur/cist mol fazona:confused: |
Lou, moj kriterijum je bio po ovom pitanju... sve sto mogu da slusam i bez filma.... sto mozda nije dobro... ali eto...
Pomislih, pricamo o soundtracks... a ako nesto ima smisla slusati samo dok gledas film.. i samo tako ti drzi paznju, onda je to neodvojivo od filma... pozdrav bogi |
5. Ry Cooder - Paris, Texas
6. Flashdance 7. Top Gun pozdrav bogi |
Quote:
da li bi ta muzika ako je dovoljna za slusanje ovako dospjela na soundtrack? cist primjer: matrica predobra (aranzman kao zagonetka a super dobar, muzika sjajna veoma komplikovana), vokal predobar a pjesma onako - matrica onako (aranzman jednostavan do bola, muzika dur-mol-dur), vokal predobar a pjesma do jaja! :) |
Lou, mani razmisljanje... :)
Ja ti rekoh moj kriterijum a niko ti ne brani da ti radis po svom... ali navedi ono sto ti se svidja... ;) pozdrav bogi p.s. Ni u najludjim snovima mi ne pada na pamet da se "takmicim" s vama po pitanju poznavanja muzicke scene, i muzike u najsirem smislu.... ;) samo dajem svoj doprinos threadu, kako znam i umem, jer mi se tema dopala, i (mislim da) imam sta da kazem na tu temu. |
Quote:
eeeee ne moze tako, moramo da se naguravamo i takmicimo jer se forum promjenio, on je sad mnogo podlozan suprotnim misljenjima :) |
Quote:
E nemoj... :rolleyes: ljudi, takmicite se na festivalima, ili gde vec... ostavite forum za druzenje ;) pozdrav bogi |
Quote:
|
- Pet Cemetery - Ramones
- XXX - Mission imposible ... |
napad na policijsku stanicu , bekstvo iz ny-a , warriors ... konan varvarin , T2 glavna tema ...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:39 PM. |