![]() |
Re: malo BRUTALA za zezanje... TOO HEAVY FOR YOU???
Miki bolji ti je mLogo prvi mix, tj onaj sto je na majspejsu! Ovaj dobosh ti je nekako cudan, tj Dushan lepo reche!:D
|
'Aj, ?iv bio, okači i taj "prvi miks" negdje (mo?e i megaupload ?to se mene tiče) pa stavi ovdje link da se mo?e uporediti.
Rađa se u meni komentar ali hoću da čujem i "original". |
okacicu cim budem stigao kuci, ovo je bio samo neuspesan eksperiment :)
|
http://www.sendspace.com/file/9uhtfz
to je ta prva verzija, sad kada sam je poslusao opet deluje mi kao da je ja nisam radio :) nekako sve je na mestu u odnosu na ovu verziju :) verovatno ta frka koja je ispala oko toga i rekordno vreme za koje je miks zavrsen su me navele na to da je losija od ove nove... lol... inace ne znam dal sam napomenuo, ovaj bubanj je snimljen na istoj postavci mikrofona kao i onaj Hatred tako da se lepo moze videti koliko sviranje utice na mix ;) poz! |
Joj
Ovo je tako grozna muzika tako da mi se sad ne da tra?iti taj Hatred da uočim suptilne razlike u sviračkom pristupu jedinom neinstrumentu među instrumentima. Nego, ?to ka?u, bolje zvuči original, ovdje si i?ao da malo izo?tri? stvari pa si ga spalio, ali eto. Ovako me dobo? podsjeća na Murderdolls (uh, kakav je to album). Nije lo?e, a za demo snimak je odlično. Jedini problem je nedostatak ideja oko aran?mana pjesme pa sam mislio da će? se makar igrati sa gitarama, po?to su odsvirane bez ikakvih ukrasa i zajebancija, da će? ih provlačiti kroz neke efekte, ili makar dozirati drugačije (on/off, kad već isto udaraju stalno). To idući put kad ti bude dosadno, plus, daj nekih efekata na vokal, u?asan je i u prvom a i drugom načinu rada, mo?da ga onda sa efektom bude lak?e slu?ati. |
Quote:
poz! |
All times are GMT +1. The time now is 06:24 PM. |