![]() |
Re: Test Sabiranja
Quote:
|
Quote:
|
Kolju se Neve i Kovinic, ostalo, boranija:rolleyes:
|
Imao sam prilike da slusam Neve sabirnicu ( rekoh , ljudi ne mogu da omashe ) i razocarao sam se ... stalno cujem " kao " neki dist u zvuku ..... nike dist , ali nije ni lepo , a ono sto me je razocaralo je da prilicno usko zvuci .....
Mozda je stvar navike ( u stvari sigurno jeste ) ali meni Nintendo zvuci bolje .... Aj' nemojte sad drvlje i kamenje , samo je moje licno misljenje .... @ OFF ... a i ti si kod mene cuo mix koji smo radili za A Radovic , onaj ITB i onaj iz Pinka .... meni ta razlika ( sabirnice , sto i sl ) uopste nije tolilko ubedljiva .... a i okacio sam ovde onaj primer iz Gearslutza .... i tu se da nesto skapirati .... Pozdrav |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
pozdrav bogi p.s. ma ne trebaju vama fajlovi uopste za diskusiju :rotfl: |
Quote:
Ma jok....kak'i fajlovi....samo gledam sta je skupo i uzimam na nevidjeno:D |
Quote:
lepa separacija, prljavo kolko treba, prijatno.. sve super... neve ispeglan, previse sterilan, ali dobar ostalo njesra :mrgreen: |
Pozdrav svima,
Ne bih da smaram :D, ali ako vam, slucajno, za nastavak diskusije mozda ustreba :mrgreen: :rolleyes: .... evo fajlova, najbrze sto smo uspeli... :) Link -> Test sabirnica pozdrav bogi |
Quote:
Ne znaci da ne treba da slusate testove, sve ovo sam napisao da biste svesno znali da (na primer) bolji bas sa jedne sabirnice ne mora da znaci da je ta sabirnica bolja u basovima, nego je mozda taj kanal glasniji nego na nekoj drugoj sabirnici (zbog razlike u Pan Law-u, ili kalibraciji), i obratili paznju na neke druge karakteristike snimka. RM P.S. Jos malo pa ce se zavrsiti download, pa cu moci i sam da preslusam. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:04 PM. |