![]() |
Re: (ne?) popljuvajmo Behringer
Quote:
Quote:
|
Quote:
koliko mi se cini pjesma za i-pod je 1.25 $ a recimo da ima 50 miliona korisnika (i vise)... :rolleyes: |
Nisam imao prilike da licno koristim Behringer kontroler, ali se krecem po jednom forumu gde ga prilicnom broju koriste i gde za sada imaju samo pozitivne kritike.
Posedujem Novation Remote SL 61 i radim sa Nuendom 3.2 i nemam nekih posebnih problema. Istini za volju nisam se ni trudio da koristim nesto drugo sem standardne automatizacije Nuenda koja za sada radi SASVIM OK. Jedino sami fader slajderi znaju da nekada malko zakasne - tj. ne odreaguju odmah na pokret kada ih dohvatis....u sustini fancy China :). Nisam imao nekih preteranih ocekivanja oko ove sprave tako da sam sasvim zadovoljan. @slowstar pitaj Bitch-a sa foruma oko problema sa Novationom posto ga on koristi na Logicu i koliko znam nema nikakvih problema. |
odlican kontroler, jedina zamerka su bucni faderi odn. cuju se (u poredjenju sa Penny & Giles na Mackie Controlu :) )...
|
sorry anita, nisam obratio paznju da behringer ima motorizovane fadere, zero sl ih nema..
|
Quote:
|
Quote:
ovo sam ja gledao jos pre par meseci ali ga jos nisam kupio obzirom da nigde nisam nasao kako radi sa cubase/nuendo/logic/PT (pc) ? na sajtu su im primarni kolko vidim reason, sonar i ableton :) |
Ma joj, tako mi se čini da sam negdje čitala da radi s nuendom također.... ali naravno da ne znam gdje. Ali imao mi je frend sličnu (s manje fader-a) spravicu pa je radila u nuendu normalno.
|
Kontroler radi odlichno sa Cubase-om i u MACKIE emulacijskom modu i u standardnom modu. Mackie emulacija je odlichno rjeshena i uz korishtenje malog plavog display-a mozhe se pristupiti svim insertima, VST instrumentima, master stripu itd.
Faderi jesu chujni (ne bih rekao glasni), a ono shto mi najvishe nedostaje jest da su faderi touch sensitive. No to bi vjerojatno ozbiljno poskupilo kontroler. Ovo je jedina Behringer sprava koju imam pa je moje iskustvo s ovom firmom iskljuchivo pozitivno. Definitivno mi je drago da sam ga kupio. |
Eto, ipak je donekle jedna 'nepravda' prema Behringeru (ciji ja nisam zastupnik, niti branitelj, nego samo imam par njegovih proizvoda) ispravljena...
Molim cenjeni forum da nikada ne zaboravi ocenu "value for money" a Behringer je cesto i iznad toga. |
All times are GMT +1. The time now is 01:13 PM. |