Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   novo sub-sud (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18751)

cAAc 16-08-2007 04:48 AM

Re: novo sub-sud

Luna Rula

grada27 16-08-2007 07:17 PM

Nesecam se bilo je davno,valjda cini mi se da su iz NS. Bili su mi jako zanimljivi zato sam ih i zapamtio.Secam se da su imali avagardne tekstove za ono vreme.Valjda mislimo na isti bend.

cAAc 18-08-2007 07:20 PM

Quote:

Originally Posted by grada27 (Post 165764)
Nesecam se bilo je davno,valjda cini mi se da su iz NS. Bili su mi jako zanimljivi zato sam ih i zapamtio.Secam se da su imali avagardne tekstove za ono vreme.Valjda mislimo na isti bend.

Mislimo na isti bend ,tekstovi i muzika su predobri i za ovo vreme(imam ili sam imao provericu njihov album koji je cini mi se sniman u necijoj garazi i moze se reci dda cela ta losha produkcija ima pozitivan efekat i definitivno stvari koje menjaju boju ,ukus i miris .

grada27 19-08-2007 10:15 PM

Znam, tada nije postojao hip-hop kao pravac.U to vreme sa pesmom"Sta da ti kazem",sa dva akorda,i neki fazon pricalice, bili smo ne samo nas bend nego i dosta drugih bendova ispred vremena.Kasnije je sve doslo na svoje.Neznam dali sam dovoljno jasan pricam o duhu toga vremena,nije bilo sve u novcu i tehnici muzika se zivela,barem su postojali takvi bendovi.

cAAc 20-08-2007 09:14 AM

Quote:

Originally Posted by grada27 (Post 166186)
Neznam dali sam dovoljno jasan pricam o duhu toga vremena,nije bilo sve u novcu i tehnici muzika se zivela,barem su postojali takvi bendovi.

na to sam i mislio kada sam pomenuo garazu i losu produkciju :)

HeatMan 20-08-2007 09:46 AM

chekaj chekaj? o kojoj luni prichamo? ima ona nasha luna (neshto) koja je blues band.. i niiiigde ne mogu da nadjem njiov album..

btw, pohvale za trud.. baci se opet na posao i bice neshto.. :) (poshto sam zaboravio da postujem ovde)

grada27 23-08-2007 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 166256)
btw, pohvale za trud.. baci se opet na posao i bice neshto.. :)

Evo nekih probnih snimaka (pilota)cisto da se cuju teme...bilo bi super kada bih dobio neki komentar,kritiku u vezi arazmana, nacina pevanja,bek vokala,itd..

pozdrav!

------------

grada27 26-08-2007 05:43 PM

Znam nije bog zna sta,radjeno na SB live,kako bi zvucalo sa novim pevacem i neko vase misljenje u vezi istog.
Eto za sada mi je to najbitnije.

pozdrav!

kejkz 26-08-2007 06:31 PM

Odlicno, lepa muzika, na prvo slusanje nemam primedbi. Bice to sigurno dobri snimci, i sada su dopadljivi! Mada od svih pesama, meni se licno posebno svidja paket :) Nadam se da ce biti i onih koji ce napisati nesto vise od mene, nesto nisam recit danas :)

pozdrav, svako dobro

grada27 27-08-2007 12:39 AM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 166959)
Odlicno, lepa muzika, na prvo slusanje nemam primedbi. Bice to sigurno dobri snimci, i sada su dopadljivi! Mada od svih pesama, meni se licno posebno svidja paket :) Nadam se da ce biti i onih koji ce napisati nesto vise od mene, nesto nisam recit danas :)

pozdrav, svako dobro

Ok,ako sam te dobro razumeo predlazes reggae kao neku osnovu,mada ima dosta toga, uzecu tvoj predlog ozbiljnije,mada se nelozim, kao sad hocu neko izdanje,nego vise kao pravac u muzici koji takodje mislim da nam lezi.
hvala!

All times are GMT +1. The time now is 05:24 AM.