![]() |
Re: Akai Cd3000xl
Quote:
U direktnom poredjenju sa Emulatorom (Bregin E4 je bio dosta dugo kod mene) bar kada se radi o klasicnim, orkestarskim zvucima, klavirima, GUDACIMA, simfo brassu, Woodwinds i tako dalje, a bogami i bubnju i udaraljkama, Z8 ga je "oduvao" po prisutnosti, kvalitetu visokog dela spektra, dinamici, i faznoj korektnosti. Ovo kazem kao svoje licno misljenje. Bio sam vlasnik S3000 XL kojim sam bio zadovoljan, ali 32 mega RAMa je zaista i tada bilo skandalozno malo, pa sam sa njega 'vukao' po neki snare, kick, bass gitaru i eventualno neki manji brass program, i to je sve. Jako me zanima kako radi Kirk Hunter symphonic, koji sada postoji kao VSTi ili AU...to su po meni, u AKAI formatu bili najupotrebljiviji gudaci, a skoro svi me pitaju za 'recept' kako dobijam gudace u svojim aranzmanima, sto je naravno layer, a ne samo jedan program... Poz. |
Zahvaljujem se svima na odgovorima i izvinjavam se sto ovako dugo ne komentarisem nista ali imao sam problema jer menjam provajdera pa :banghead: ...
Ja sam samo na blic video spravu i nisam video nikakav dodatak. Da li se Filter board i fx board nalaze u njemu ili su eksterni?... posto ni moj ortak koji mi nudi spravu ne zna jer nije njegova :banghead: , tako da ne znam kako da proverim? Hvala jos jednom na odgovorima Pozz |
Quote:
Nekako mi je taj akai ipak bio sterilan i nedorečen i ?irem smislu tj. masa, spektar, onaj warm feeling, punch... neznam to je neko moje opa?anje. |
All times are GMT +1. The time now is 06:38 PM. |