![]() |
Re: Gomila gluposti
Quote:
Ne znam sta za ostalo da radim....zajebano, projekat pri krau, rok prikucao.... |
Quote:
|
Ako koristiš mašinu (PC) samo za muziku, t.j. samo kao muzički kompjuter, a ni ne instaliraš office i slične gluposti, i ni ne ideš na internet ili d/l e-mail sa njim, nećeš nikad imati problema.
MAC je meni sa sve originalnim software krešovao bar dva puta dnevno, i često i gubio authorizaciju plug-inova... Sa dedicated PC nemam nikakvih problema. |
Quote:
|
Ovo mi lici - meni pukla guma na Fiat-u, a neko mudar umesto da mi pozjmi kljuc i dizalicu u prolazu pita, - A sto nisi kupio Volva?:confused:
Hvala dobronamernima.........:) BTW pitch shift proradio i svi pluginsi osim Nomad BT se daju pokrenuti...... vec sam stigao do verzije projekta 96:banghead: :) . Ocigledno neka fantomska stvar..... |
Quote:
Cubase SX3 ne zajebava na slichan nachin pa mozhda da zahtjevniji Nuendo zamjenish jednako uchinkovitim Cubaseom? |
Meni takodje, salio sam se za MAC ...
Izgleda sam sasvim slucajno i iz sale pokrenuo jos jednu MAC vs PC raspravu :( Ovo je izgleda postao problem. Mozda bi trebalo zabraniti raspravu MAC-PC kao sto je i politika zabranjena na forumu, ovako vise ne ide ... |
ja ne znam chemu takve rasprave. Jasno je da je Mac puno stabilnija platforma zbog tvornichki tuniranog hardvera i njegov OS izvlachi vishe "snage" iz resursa nego shto je to sluchaj s PC-em. Dakako, i cijena je adekvatna preformansama, ali daleko od toga da i PC ne mozhe biti stabilan, pouzdan i upotrebljiv.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:30 AM. |