![]() |
Re: Akustični blues
Quote:
|
Evo i ja sam novajlija ovde
Evo nekih mojih radova pa moze neki komentar,savet,kritika... http://www.speedyshare.com/661645538.html |
Quote:
|
Pa nemoj da se lepis na tudji rad , nego otvori novi thread , objasni sta si radio i sa cime , i sta hoces da ljudi cuju ..... da li zelis savet i li nesto drugo .... pa ce ti se ljudi javiti ;)
Pozdrav |
Quote:
"...i sta hoces da ljudi cuju ..... da li zelis savet i li nesto drugo .... pa ce ti se ljudi javiti ;)..." Napisao sam...neki savet,kritike... |
Quote:
Ne opterecujes ;) Ovo se i onako zove promocija radova :) Pozdrav |
pozdrav!
Ok si radio i svidja mi se,pokusavas da spojis dva stila muzike,mozda za moj ukus previse midija,ali gitara u zadjoj stvari LakicRadomirUniverse super zvuci,eto to ti je moj savet gledaj da sto vise koristis barem za bluz sto vise zivih istrumenata,ZA POCETAK BAS bice puno bolje.Licni sub-sud. |
Quote:
|
Sto neprobas da nadjes nekog basistu,to ti je mnogo bolja varijanta,semplova imas koliko hoces,ali veruj mi najbolje je kada covek svira,dobices posebnu magiju, koja nemoze da se uporedi sa midijem,govorim ti to iz sopstvenog iskustva.Midi samo gde moras i snimci ce ti biti puno zdraviji tj lepsi.
pozdrav! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:26 AM. |