![]() |
Re: Focusrite Liquid-mix..utisci
Quote:
A sto se tice kompresora....ne znam....nekad davno sam imao Tubetch la2b, i jos uvek u glavi mogu da prepoznam taj zvuk...na LM postoji slicna emulacija i ...ma mogu da se opkladim da je to bar 90 % posto orginala ..ok ..jes da je to sve iz glave, svakako da bi sprava na licu mesta bila mnogo merodavnija za zakljucak...al da lici ...lici Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
imao sam par an. kompresora (focusrite red, tubetech) , ali sa analognim eq-u nemam ama bas nikakvog iskustva.Imam sad na dohvat ruke jednog ameka i par avalona , tako da cu bas da vidim sta se desava .7khz jeste malo extreman izbor za + 10 db, ali cilj mi je i bio da ga malo "otcepim" da bih lakse cuo sta se desava. Inace nit sam neki pro producent nit neki gearslutz,voleo bih da se javi jos neko ko koristi LM i da kaze svoje utiske. |
Quote:
Slazem se .... Pozdrav |
Quote:
Uporedjivao sam Waves ssl , sa pravim ssl om ..... jbno je slicno ..... tesko smo hvatali razlike cak i kod extremnijeg eq inga ..... a i te razlike nisu bile na strani jednog ili drugog , nego stvar ukusa . A Neve 1073 ( iako stvarno nemam da ga uporedim ) sto ti kazes .... po secanju mi je to , to . A mozda ako svracas do Bg .... da ga spakujes pod ruku pa ovamo ???? A i davno se nismo videli ;) Pozdrav P.S. eeeee kad moras da se dovijas trikovima da bi se video sa ljudima :D |
Quote:
Hvala na pozivu...prvom prilikom i sa zadovoljstvom.... da bar jos jednom vidim kako izgleda projekat od 100 kanala u Nuendu:):):) Aj za vikend isprocesuj neki wav pa mi izvorni baci na mail. |
i kakvi su sada utisci nakon nekoliko meseci koriscenja?
|
Quote:
|
Evo i ja se pridruzujem srecnim i zadovoljnim korisnicima doticne sprave. Odlicni rezultati za relativno malo para. Dobri i korisni preseti. Odlican zvuk. Vrlo posteno odradjeno i ne previse skupo za ono sto se dobija.
|
Ma i ja nesto mislim da uzmem jedan... Posto je to cudo sad?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49 AM. |