Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Sta staviti na kraj lanca? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18386)

dvuckovic 18-06-2007 08:15 PM

Re: Sra staviti na kraj lanca?

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 158806)
u svakom slucaju kontaktiraj Boggija, i poslusaj njihov MMe monitor. Procitaj i na forumu utiske sa njegove turneje po Srbiji....

Apsolutno.

Arthur 19-06-2007 11:50 AM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 158778)
Studio jeste u 'opasnom' kraju, ali mislim da ce i doga zavrsiti posao! :)

Bice i A/B testova, samo dok stigne sva oprema!

Sada u studiji imam Adam P11A i Mackie HR824 sa kojima sam zadovoljan, ali sam hteo da cujem jos neko misljenje. S bzirom da nameravam podizanje kvaliteta opreme interesuje me u kom bi smeru trebalo ici kada su u pitanju monitori!

Max, ne bi bilo lose da nam kazes, sta se od mikrofona i preampa, po tvom misljenju, sa cim slaze!

Hvala svima!

vidikovac?

spidermusic 19-06-2007 01:20 PM

Arthure, da, na pola puta izmedju Filmskog grada i Vidikovca! Izgleda da dobro poznajes ovaj kraj!

slowstar 19-06-2007 02:34 PM

Ako bih se ja pitao (za monitore) ODMA' bi prodao 824-ke nekoj diskoteci, gde i pripadaju, P11 zadrzao, jer je mnogo dobar, a eventualno pazario onaj Quested
sa osmicom i tviterom, zaboravih model, svira do bola dobro, mada malcice ulepsava, ili bi pazario TANNOY elipse 10, posto su mrak mrakova, kada se lepo postave...
Poz, i alal vera na AD/DA kao i na Fireface...

Arthur 19-06-2007 03:00 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 158872)
Arthure, da, na pola puta izmedju Filmskog grada i Vidikovca! Izgleda da dobro poznajes ovaj kraj!

heh, ja te stalno obilazim a ti i ne znas :)
seti se ko ti preporucio Fireface prvi ;)

spidermusic 19-06-2007 04:01 PM

Izvini, ali ne mogu se setiti! To neka ide meni na dusu! Ali, to mozemo resiti tako sto ces se demistifikovati na PM! Ili, tako sto ces mi reci kada se ponovo budemo videli u mom studiju!

Pozdrav i hvala ti na preporuci, RME Fireface 800 je stvarno odlicna sprava!

Max 19-06-2007 04:32 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 158880)
Ako bih se ja pitao (za monitore) ODMA' bi prodao 824-ke nekoj diskoteci, gde i pripadaju, P11 zadrzao, jer je mnogo dobar, a eventualno pazario onaj Quested
sa osmicom i tviterom, zaboravih model, svira do bola dobro, mada malcice ulepsava, ili bi pazario TANNOY elipse 10, posto su mrak mrakova, kada se lepo postave...

Posto si aranzer .... tebi i trebaju monitori koji te nece mnogo zamarati ...... drugacije je kad nesto mixas ....

Pozdrav

Manley 19-06-2007 05:38 PM

quested je, vs2108, to sam slusao pored tannoy ellipsa i tannoy nema sanse...quested je jednom recju odlican

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 158880)

spidermusic 19-06-2007 05:45 PM

Quote:

Originally Posted by Manley (Post 158897)
quested je vs2108 i to sam slusao pored tannoy ellipsa i tannoy nema sanse...quested je jednom recju odlican

Predpostavio sam da je o tom Quested monitoru rec. Ima ga u aktivnoj i pasivnoj varijanti! Lepo izgleda, a verovatno jos lepse svira!

Sve je to lepo, ali gde kupiti Quested ili Klein & Hummel ili Brauner ili Langevin ili Lavry u zemlji Srbiji. Ko se u Srbiji bavi distribucijom te opreme!

Tesko je to reci!!!

Tiki the Boyler 19-06-2007 07:40 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 158898)
Predpostavio sam da je o tom Quested monitoru rec. Ima ga u aktivnoj i pasivnoj varijanti! Lepo izgleda, a verovatno jos lepse svira!

Sve je to lepo, ali gde kupiti Quested ili Klein & Hummel ili Brauner ili Langevin ili Lavry u zemlji Srbiji. Ko se u Srbiji bavi distribucijom te opreme!

Tesko je to reci!!!

Imaš PP.

btw. Monitor je ružan ko sto đavola! :rotfl: Ali to je na kraju najmanje bitno!

All times are GMT +1. The time now is 05:51 PM.