![]() |
Re: The Speakerz - dve pesme (komentar pozeljan)
skapirao sam, brate.. ti volish one prljave drumove.. i potpuno drugachiju vrstu muzike.. :) e, pa nije ovo bash za tebe.. :D
|
ja , ja... (nemachki)
|
hvala svima na komentarima.. :/ jbg, 2 choveka.. ne znam shta da kazzem.. pa i ako je negativna kritika, ako je konstruktivna, iznesite je pobogu.. necu se uvrediti
|
Pa ajde malo da te kritikujem :) ,kad sam rekao da je fino i da imas pravo da budes malo lud mislio sam na to da se pesme ne izdvajaju toliko od ostale slicne muzike(vec ti je neko rekao) i da je sve ugladjeno i odradjeno kao po nekom kalupu(valjda cu uspeti da objasnim sta hocu da kazem) .Mislim da bi trebao da se oslobodis na neko vreme price oko izdavanja itd i da se totalno posvetis celom tripu sto podrazumeva i mnogo experimentisanja pocevsi od same koncepcije pesme(izbegnuti kalup), ritmova i sintova pa do same gitare ('jednostavno' da dobijes neki svoj prepoznatljiv zvuk).Verujem da imas dovoljno maste i strpljenja za sve to :)
|
Quote:
mislim da ako bih uradio neshto u drugom kalupu, to ljudi ne bi shvatili i odbacili bi to kao "losh mix" ili "loshu muziku".. ipak, samo neko sa imenom mozze da toliko eksperimentishe (koliko ja umem) i ostane zziv.. Orbit i njegove obrade Pink Floyda.. < meni je to neslushljivo, ipak.. :) oslobodio sam se ja te priche.. bar zvanichno.. :) nezvanichno josh uvek chekam da me neko vrbuje.. :) btw, nisi chuo dovoljno nashih pesama da bi mogao da procenish, jbg.. ovo shto sam kachio poslednje je bilo moje solo clubbing tripovanje.. meni se svidja, ali je nishta posebno.. mislim da sam ga nazvao the dawn.. ili contact.. nemam pojma.. meni u kompu pishe djqdjgb mtrbb L1 v3.. :D ostalo.. pa ne znam shta da ti kazzem.. evo sad sam uzeo virusa pa cu malo vishe da elektronishem muziku, ochigledno.. :) vec sam uradio dve pesme (za dva dana) < nisam se odvajao od syntha, jbt.. i ne znam.. imamo punu podrshku jednog Hatz hora i Orkestra muzichke akademije (beograd) shto se nastupa tiche.. samo gde to metnuti.. nem' pojam.. :) ufff.. jedva chekam more.. dve gitare, i samo muzika.. opushteno.. bez naprezanja.. ahhhh... jea.. :cool: btw, kachicu josh neshto u skorije vreme.. stay tuned.. (bar vaz dvojca) :D |
Ne rade ti oni linkovi ili bar meni ,mozda je to razlog sto nas je 2
I muchi tu gitaru |
pa radili su kad sam kachio.. meni rade i sada..? :/
probaj opet..? :/ |
e ovako,
svidja mi se ovo...i djuskavo je, a ima i dovoljno ambijenta, prilično dobre linije, solidno miskano, mada imam nekih zamjerki al nema potrebe da ih sad iznosim. Sve u svemu prilično dobro, dosta zanimljivoh sitova , svidjaju mi se stringovi koji upadaju u drugoj pjesmi...svidja mi se sto vam pjesme nisu ravne nego imaju neki svoj put i razradu , ali ipak moram dodati da imam osjecaj da nedostaje neki glavni dio, ovo ide mijenja se i sve je to super odradjeno al mi malo nedostaje neki sustinski motiv koji drzi sve...u suštini ok poz |
reci slobodno.. zameri, i ja cu se popraviti.. :)
btw josh dve pesme (jedna vec kachena al ne za d/l, i josh jedna koju nisam kachio).. :) The Rock Fumes The Bigger Brother pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 06:03 PM. |