![]() |
Re: Konacno- NS 10!
@ Mandrak
Bit ce da je to od nedavno, jer sam prije godinu-dvije pitao Dijana u Yamaha centru (Rijeka) pa nisu imali:confused: . U svakom slucaju super! Hvala na informaciji! :) |
Quote:
|
.....
|
Ja sam zvao u Euro-Unit u zagrebu i slucajno dobio njihovog glavnog servisera. Inace je njima centrala u Cakovcu. Te visokotonce se uzima direkt iz servisa jer inace ih u ducanima nemaju. A znajuci koliko su educirani prodavaci u ducanima, nije nista cudno sto su blijedo gledali kad si pitao za visokotonce tada. Pucaj na centralni servis. www.yamaha-hr.com tamo imas sve brojeve telefona...
Pretpostavljam da takva prica vjerovatno igra i za Srbiju. Yamaha ima relativno dobru distribuciju po cijelom svijetu pa valjda imaju i svoj nekakav servis. Ljudi lome klavijature na svirkama! Saznajte gdje je servis i oni 100% imaju visokotonce. Ako ne na lageru onda mogu jeftino naruciti. |
Shugavog mi sharana, sta radite vi to sa tim visokotoncima??? :o
Ja znam da se desava da rikavaju na 10-kama, ali... koliko je meni poznato, tek kada prepanjish pojachalo... moji su zivi i zdravi... da kucnem u drvo... |
Quote:
|
Quote:
|
pa pazi, ako su cene iole povoljnije nego na thomannu, stvarno mi se vise isplati uzeti nove!
|
Quote:
Pazi, za 250e bi bilo mnogo.....:D |
Quote:
e... da... ne pipaj im bele membrane prstima.. ostaju fleke :mrgreen: pozdrav bogi p.s. koji si par uzeo, onaj gde je levi malko ogreban pozadi ili onaj drugi? :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:34 AM. |