![]() |
Re: STAKLENI Zvucnici
Quote:
sto nije za starije? PA ko ima para za njih? Pvaj lik kome sam ih namestao, ima 55 godina, razveden, deca sa mamom, zivi sam, mega gajba! Sta mu fali?? |
Quote:
...a i ja ga kenjam. vjerovatno chicha stema vise od mene. :P |
Quote:
|
Dakle, DaBear nema vise posla u studiju nego instaliras opremu...
p.s. Odlicno izgledaju ! |
Quote:
Pre par godina je bilo ?6.000 po remiksu, jedan nedeljno (pa i dva), a sad jedan u 3 meseca, za ?1500 i to ako im se svidja!!?? Pa ti vidi... Pre 2-3 godine se obicni dance track potpisivao za ?3-5000 (ko od sale!!) a sad ako dobije ?200, da se sutiras u dupe od srece!! Mi smo potpisali Doobie Brothers bootleg (Zanzibar ft. Doobie Brothers - Rockstars) za Warner i platili ljudi ?25.000 (jedna pesma, i to nije ni nasa, nego bootlg!!) Do pre dve godine sma sam stampao vinil za DJ-e...svakog meseca novi projekat, islo od 500- 1500-2000 po izdanju, jedno otislo 8000 (Doobie Bros!! pre nego sto su ga potpisali !!!) A sad niko ne kupuje vinil!!! Mp3 i CDs...za DJ-e. Studio se iznajmljuje za ?200-300 dan (10sati) ali te toliko izmrcvare majmuni da posle nisi nizasta 7 dana. Tako da to ne radim... Pa ako moze da se odradi par instalacija godisnje - sto da ne! ? Daj sve...!!! (Dok ne krene veliki TV/muzicki projekat....) psssttttt! |
Ne odgovori mi ti za "ono".
|
Quote:
koje "ono" ??? |
pa na ono da mi ostavis adresu na pm :]]]] :D za rmx ... a za pare nemoj da me zoves zvacu ja tebe :D salim se ovaj ne salim se :D
|
pa za ono sto smo pricali na private
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30 AM. |