![]() |
Re: Festival Budva 2007
:rotfl:
|
izvinjavam se na ovom zakasnelom odgovoru. obaveze, put, bolest, grom u ap(kucam sa mobilnog)... zaista mislim da je suvise rano za cestitke jer se jos uvek nije desilo nista osim selekcije od 40 i kusur pesama... (nastavak)
|
Mojim devojkama i meni je dovoljno to sto verujemo da imamo lepu pesmu,sto znamo da smo dali sve od sebe i sto ce to neko imati prilike da cuje.trudimo se,drzimo probe pod temperaturama jer smo svi bolesni i nadamo se da cemo ozdraviti do 20 i nekog :)
|
sto se samog takmicenja tice,nemamo nikakvih ocekivanja.koliko vidim,ima tu i mnogo vecih imena i mnogo boljih pevaca, ali to ionako nije nasa prica.mi hvatamo na buku i bezobrazluk :) mada je pesma koja ce ici cak pomalo atipicna za grupu beti bup. poz
|
Quote:
|
Quote:
|
Pa meni se tako nekako ucinilo dok sam citao spisak... :) sala, skec i aforizam je kad neko dekiju kaze da sam alergican na ribu u momentu kada se ovaj sprema da kupi soma, ne bi li me ugostio... :)
|
E tog soma ima da licno upeca! :evil::evil::evil: :mrgreen:
Za rodjendan cu da mu kupim drveni camac, bucku i sheshir od slame :evil: Dobro... priznajem da je dobar stos i cenim i postujem umetnicki odradjen zajeb... sa stilom... :skeptik: ALI!!! OSVETA CE BITI STRASHNA!!! :twisted::) |
:rotfl:
:vitez: |
Quote:
Posto sam primetio da po celu noc slusa obicnu ljubavnu pesmu, obicnu ljubavnu stvar, sto kraja nema, a ni pocetka, vodio sam ga da vidi jednu tetu kojoj je suknja iznad kolena, kosa joj je crvena... ahhhaaa... , kojoj ne treba Brazil, Kina i Kolumbija, samba, rumba cha, cha, cha, vec nase plemenito drustvo..., a posto neki to vole vruce, Oggy-ja je maznula temperatura, pa je imao lose dane, bio sam, pio i lutao po krchmama ... Na kraju smo zakljucili da je vreme da se rastajemo, a da prvom prilikom tebe nagazimo negde oko 10 sati, uveche, ulicom koju los glas prati, pa da te posaljemo tamo gde stize svetlost nebeska, gde stize ljubav Bozija :twisted::p:mrgreen: |
All times are GMT +1. The time now is 08:10 AM. |