![]() |
Re: Impulsi.... novi, stari, dobri, loshi.......
Quote:
Hvala ti na odgovoru.....al 'de brate moze taj reverb biti odlican??? Mozda je odlican zato sto je free, al sta kod nas nije free??????? Hvala ti jos jednom!!!! pozdrav |
Quote:
Wizooverb nisam mnogo koristio, imam ga ali nesto nisam zadovoljan sa njim, za neke stvari je Ok ali neke mi dosta mulja. Altiverb moram da isprobam. Ajd da suzim krug: Koji je reverb po vama najbolji i najzahvalniji za lead vokal??? Ja sam vec rekao svoje iskustvo - Waves IR1 i Rverb. Pozdrav svima! |
Quote:
Da li je neko probao AudioEase Speakerphone? |
Quote:
A sto ti, brate, ne otvoris svoju temu za reverbe. Ovde se prica o impulsima:cool: |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Sad cu ti odgovoriti u tvojoj temi;) |
Pozdrav svima,
malo okasnih al evo impulsa (IR Library 1: T600) koje koristim i jako sam zadovoljan ucinkom. Samplirano sa tc 6000. Peter Rosss je napravio vrlo dobar uradak (procesljajte site). http://www.samplicity.com/index.html |
koliko se sjecam broj cd-ova impulsa koji su kruzili se bio popeo na 6... brate off sta ce ti vise???
|
Quote:
Ako ti nije tlaka daj molim te napisi tih 6. Volio bih znati koji kvalitetom visoko kotiraju a da su se u praksi pokazali dobrima. Vidio sam na ebay-u neku ponudu impulsa od 480L i sl., al nemam nikakvih informacija tko je samplirao, kojom opremom, na koji nacin itd. a to je ozbiljno vazno. pozdrav |
Jedno pitanje....
Koji Plugin (RTAS format) je pogodan za ucitavanje impulsa dinamickih spravica (ne reverba),i da li praktikujete ovako neshto? Hvala Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 11:12 AM. |