![]() |
Re: Perfekcionizam - da ili ne?
Bas mi se sviđa kako je ovo Shiva rekao. Tako stvari i ja vidim.
|
Quote:
Povodom tvog izvanrednog threada, sta mislis, zasto je moj nick upravo SLOWSTAR? 2 su razloga: prvi, da nikako nisam zadovoljan velikom vecinom onoga sto sam uradio, bilo iz koje oblasti (nista drugo nego "varijetet" perfekcionizma) drugi: dosta cesto razmisljam o perfekcionizmu, subjektivnom pokusaju "vadjenja dlake iz jajeta" i kada sam u boljem raspolozenju, a ne u konstantnoj depresiji, zakljucujem da ne vredi biti perfekcionista, jer niko nije perfektan (film "neki to vole vruce") i tada se slazem sa tvojim razmisljanjem, da u tom slucaju moj dugo planiran i nikada zavrsen CD MOZE IZACI EVENTUALNO SAMO "POSTHUMNO"... Zato sada, pred svedocima, sam sebi obecavam da uskoro moram zavrsiti taj cuveni CD, pa ma kako na kraju ispao... Pozdrav, i obecaj nesto sama sebi - inace MUZIKA TI JE PREDIVNA, VERUJ!! |
Quote:
Pa da odmah i ja odradim obećanje! Obećajem da ću dovr?iti svojih 17 nedovr?enih pjesama i skladbi, od kojih je 10 zaista dobro... i to sve do ... hm.. taj dio ne moramo reći, jel da? :p Do najkasnije djetetove 3. godine, tj. do 8.5. 2009. |
Pazi, dala si javno obecanje, moraces ga ispuniti ! :o
Uglavnom , kada Cd bude gotov, zelim primerak ( ne pitam sta kosta ! . :) ) |
Quote:
Uh, stvarno, sad kad obećala javno, gotova sam! :D Pa zna? da me to čak na neki način motivira. Kad razmi?ljam o samo par prijatelja koji se vesele mojem cd-u, dođe mi da radim danonoćno da ih iznenadim ?to prije! |
:bounce2:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:59 PM. |