![]() |
Re: prodajem pesme,ima li ko vezu
Znaci tako....znam te...:)
aj javi se kad budes mogao...... i je si snimio solo preko one teme..... ja se nadam da sam pogodio ko je:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Pronaći vlastito tr?i?te danas nije lako. Kopa se dugo da se pronađe i onda se kopa dalje i dublje. A oni koji kopaju pored tebe grade visoke zidove da slučajno ne bi imao uvid u to kako oni, ?to i kome kopaju.
Ja naravno nisam jedna od tih koje tako kopaju i koji grade takve zidove, ali takvi su svi oko mene u Hr. Vani nasuprot, svi ?ele surađivati, pomoći ti, sudjelovati, dati priliku da sudjeluje?.... Glazbu treba raditi iz ljubavi. Ako ti već ?ivot donese priliku da zaista zarađuje? od nje, onda super, ali prije toga si je morao napraviti. Ima ih previ?e na tr?i?tu koji rade samo za lovu... a ti isti imaju veze i članovi su klanova koji se probijaju. Ako nisi niti u klanu, a niti stvara? istinsku umjetnost i nisi 10000 x bolji od sveg na tr?i?tu, onda.... zaboravi na lovu, bar u bliskoj budućnosti. |
Quote:
Drago mi je da neko spominje tu "klanovsku" ustrojenost citavog sistema |
klan ili ne - dobra pesma je dobra pesma. Ja znam ekipe iz "klanova", i uvek, kad su kratki sa dobrim pesmama, uzmu i neku sa strane.
Znaci - odluci kome bi tvoja pesma pasovala. Proveri sa drugima da li i oni misle da bi doticnom pevacu lezala ta pesma.. Nadji ko je manager...ko poznaje pevaca / pevacicu. Napravi kontakt.. Vidi u kom studiju snimaju...gde piju / jedu. Ako pesma vredi, neko ko ih zna, moze da prenese... napravi napor, poradi na tome... NIKO TI NEMOZE POMOCI DOK SAM NE POKRENES AKCIJU! Pa ne prate potencijalne musterije ovaj forum pa da vide da TI prodajes pesme... |
Quote:
A sta ako neko ne odgovara niti jednom klanu? I sta sad ako se ne uklapate u recimo "pink-joksimovic-tucakovicka-ceca-sta vec..." ili "georgijev-sta vec..." klan? Sta raditi u zemlji Srbiji ako niste CECA-JOKSIMOVIC-GEORGIJEV stil, a bavite se uslovno pop-rock-om? Podrazumeva se da vam kum nije npr savetnik za kulturu u gradskoj vladi, nemate 30000evra, ne sponzorise vas neka bogata biznismenka(nazalost)...itd Pa evo mozda konkretan primer: Vidim, James Blunt postade svetski hit... Svidjalo se to nekome ili ne. Akusticni zvuk, dobri tekstovi, neobicno pevanje. Kad ce tako nesto (nazovi kantautorsko) da se probije kod nas? Bar ja ne znam... A imali smo to nekad:Balasevic,Bane Krstic,Sobic,Corba itd itd itd...i bili su veeeoma komercijalni Nadam se da ne smaram i da ce ovo moje filozofiranje na ovu temu biti nekome od koristi... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ili sam pobrkala? |
All times are GMT +1. The time now is 01:42 PM. |