![]() |
Re: Majestic Bass na Athlon64 X2 platformi...
Quote:
|
Ne reče mi kako da ga instaliram iz dual u uni, i kako da vratim posle natrag? :hyper:
|
|
Iz ličnog iskustva znam da će često menjanje konfiguracije iz multiprocessor u uniprocessor imati ozbiljne posledice po sam operativni sistem. A treba mi nedelju dana da instaliram komletnu mašinu, pa mi nije zapelo da problem rešim na ovaj način. Za prvo vreme ću koristiti varijantu sa dva računara i FxTeleport-om i putem njega koristiti Majestic na drugom računaru... Molim Boga da se u dogledno vreme pojavi neko konkretnije rešenje!
Uzgred, prebacivanjem u tzv. "Standard PC" mod se gubi i podrška za ACPI, što znači da će kompletan sistem raspolagati sa samo 15 IRQ kanala i da će u 90% slučajeva doći do konflikta na magistrali! Ne daj Bože da mi LunaII "shar-uje" isti IRQ sa, recimo, grafičkom kartom. U tom slučaju od muzike nema ništa... :-( U slučaju prebacivanja sa multiprocessor sistema na uniprocessor se ne gubi pomenuti ACPI, ali kod onih koji nemaju dual core procesor, a nemaju ni mogućnost isključivanja HyperThrading-a u BIOS-u, doćiće do transformacije u takozvani "Standard PC" mod i do gubitka ACPI-ja! |
Ljudi, zar je moguće da ovde više niko ne koristi Majestic ili AMD-ov dual core procesor??? Ovo je suludo, jer čak ni sveznajući Google nije znao da mi pomogne!
|
Jesi precrtao veliko R u plug-ins-manageru?
|
Quote:
|
Pa, pitaj ih - ja sam cuo da je majestic do jaja bas, hoce li da radi na X2, kupio bih, jedno 3komada:D
Ozbiljno, javi ako resis problem, ja cu morati njega na laptop, za sad:( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:01 AM. |