![]() |
Re: Ensoniq Emu Paris Pro
ma hajde treba biti kretivan...volim kad se moze diskutirati...
love/hate prema opremi je individualna i mi svi cujemo razllicito ... no postoje i standardi sto pariz nije ali IMA SOUND...a kod mene jedino to prolazi+ najvise vjerujem soundu AMERICKIH SPRAVA.,..ali to sam samo ja.. koju konfu parisa imas BTW |
Quote:
Ja u principu ne volim sprave .... i zato se trudima da se ne upucujem previse tenicki .... volim da ostanem u domenu muzike , jer ne zelim da ulazim u posao tonskog inzenjera . Sustinu oko razlicitog slusanja sam se trudio da ponistim tako sto su se kontrafaze ponistile :D ..... zato sam rekao da mu je zvuk u kovertorima ..... Quote:
Quote:
Pozdrav |
Quote:
A o sabiranju je pricano i previse, ali nekako je generalni zakljucak sabiranja u Nuendu drugaciji od tvog stava...vise kanala TANJI SOUND!"!!!! tocka. Malko mi zvuci kao hate ;)... No nema veze, nisam koristio Paris i ne znam kako zvuci ali verujem da sigurno radi dobro, ali posto koristim Nuendo sa pomenutim konverterom morao sam da stanem u odbranu istog :) . |
Sto su ljudi radili zadnjih 10 godina????
pa.... ubili su Ensoniq, EMU...stvorili M audio, creative labs, 4 fools (citaj PT).... harman se sve pretvorio u je..nu jeftinu i losu elekrtoniku... Jakob iz Gyrafa lijepo kaze DONT LET HARMAN RUN YOUR COMPANY...a manje vise svima se to dogodilo.... nema u glazbi jaja ako nema aAmerike....sorry ali u 99 % dobrih sound masina su ameri!!!! Konverteri su stali s kvalitetom cca prije 5 godina ..i to je to sto god oni rekli..razlike su premale.... D |
Quote:
Poredio sam sa fireface 800 i Apogee rosseta ...... i dalje stojim pri istom misljenju ..... da li je u pitanju navika ili sta .... ali meni je Paris stvarno super Quote:
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Creative je ubio E-mu pocetkom devedesetih |
Quote:
eh pa nemoj sad i o mac-u da krenemo.. NARAVNO da bolje zvuci :banghead: :p :p |
Quote:
he he he he he ..... znao sam da pazljivo pratis ovu temu ..... samo sam cekao da se ukljucis :) Pozdrav |
UHhhhh
probao ja Fireface 800, mali apogee:rolleyes: ...ali i dalje stojim pri svome.... kad god upiknem svoju analogiju u RME, MOTU ili slicno ...izgubi se dio sounda s time da mi se to ne dopada...paris jos donekle drzi vodu i ima dobar low end......:D :D :D mislim...ja radim klubsku glazbu pa.... produkcija koja se super cuje na TV zvucniku mi nije interesantna.... Ja jos uvijek slusam masne i odlicne 12" vinile iz ranih 80 :D pa smatram da ipak u zadnjih 20 godina iskustva mogu reci malo vise o kvaliteti zvuka...tu ne zelim povrijedit nicije misljenje.... Danas je sve to u digitaliji tanko i preproducirano sto ja ne volim ali tto sam ja ...ja volim kad moji ALTEci 904 8a RADE!!!! a ne samo njihova horna anyway da nuendo i logic pa i PT dobro pumpaju nebi ljudi ko ludi poceli u zadnje vrijeme kupovat ANALOGIJU!!!!! i trpat iste DAW-ove u Analogiju.... ebiga sve se vraca....I sto danas znaci BITI I RADITI S UP TO DATE opremom kad se neke od najboljih ploca jos uvijek snimaju na 99% analogiji...NEVE , API, MCI, SSL, AMEK, STUDER, RADAR.... ionako ce za par dodina sve oped doci na KASETU :rotfl: :rotfl: zasad JA PEGLAM PARIS...etooooooooo BTW MAC RULEZ ovako .... MALA POVJEST 1990 - ATARI 520 -Cubase v2.0 FLOWLESS 1997 - ATARI Falcon 030 - CUBASE 3.01 FLOWLESS 1998 - PC PENTIUM II CUBASE 3.72.....PRVI MALI PROBLEMI 2000 - PC PIII CUBASE VST 32 V5 ....PRVI PRAVI PROBLEMI -MIDI TIMING 2003 -P4 EBIGA NIS NE RADI KAKO SPADA S CUBASE SX I NUENDOM 2004 - P4 LOGIC 5.5.1 WOW ...STVARI RADE OPAKO OK SA MALIM PROBLEMIMA 2005 G4 DUAL 1.42 LOGIC PRO 6 SVE LETI OPET FLOWLESS 2007 ISTO KAO 2005 SAMO 4X EMAGIC UNITOR preko stealth porta ....FLOWLESS + Rme DIGIFACE i MULTIFACE MAC JE BOG ZA MIDI KAO da IMAM ATARIJA NA STEREOIDIMA:da: :da: :da: ...PC JE OK ALI..... inace s kvalitetom zvuka mislim da na PC i MACU bas nema neke velike razlike ...ima u drugim stvarima....:D |
Vrlo zanimljiva prica. A da li se mogu nekako cuti konvertori i sumiranje Paris-a?
|
All times are GMT +1. The time now is 07:18 AM. |