![]() |
Re: Novi SOLARIS za Solarisa
citajuci svoj post gore, vidim da mi je oduisevljenje malo spalo :D
3000 je ... ocajno puno.. proslo je vrijeme digitalnih sinteva od 3 soma.. tesko da ce mu to trzisno proci. osim toga, dosad nisam nista cuo od sinta sto me ono na prvu oborilo s nogu, kao sto su me svojevremeno Neuron, ili jos davno prije XT i Q odvalili.. al obzirom da jos nitko nije u prilici da to proba uzivo, nisam jos spreman da ga otpisem.. u svakom slucaju kad bih i imao 3 soma za digitalni sint, (trenutno nemam za nikakav heh) potegnuo bih radije do Kyme, ili barem rabljenog Neurona. to je za mene ZAISTA nesto novo i drugacije. za ove imitacije i kodove CEMa, SSMa i ostalih analog sklopova i wavetablinga na solarisu, postoje jednostavno originalne sprave koje vec odavna rade preje*eno. ako hoces wavetabling tu je waldorf. ako hoces cem ili ssm.. zna se. vidicemo sto ce bit s granularom ili ako mozda portaju Modular III (scope) na njega. to bi vec bilo zanimljivo. |
Re: Novi SOLARIS za Solarisa
Kad ces u ove krajeve, pa da svratis na pivu i voznju Kymom ? :)
Definitvno si u pravu, proslo je vreme sintova od 3000 + eura. Danas sve sto je do 2500 moze da se nekako oprosti ali sve preko toga...dovidjenja i prijatno. Gledao sam neki demo Solarisa na netu, ne znam sta da kazem...vec toliko puta sve vidjeno. |
All times are GMT +1. The time now is 01:19 PM. |