![]() |
Re: M-AUDIO audiophile 192
Znaci ovde gde sam ja gledao na netu su zaboravili da napisu, a hteli bi da prodaju, bas imaju smisla za biznis, bolje da nisu napisali nista samo su me zbunili, sto i nije tesko. Kako si zadovoljan karticom? Ono sto mene interesuje i sa cime sam imao najvise problema su latencija, zatim kako se nose sa asio drajverima i Nuendom i da li 2496 ima suma u pozadini?
|
Quote:
ej bre, kartica ima 6ms latencije, ako ti to puno, onda do q... radi super u nuendu. i naravno da ne mozhesh da snimish to shto si hteo, jer kartica ne vata nikakve zvukove sem onog shto treba. tipa, ne mozhesh da pustish wnmp i da taj signal snimash u sf -u, sf netje detektovani nikakav signal za snimanje, shto je najnormalnije. |
Quote:
Naravno da ima! Sve karte imaju sum u pozadini i kod audiophileta je taj sum na veoma prihvatljivom nivou! Zato su te dve karte toliko popularne! 192-ka ima dinamicki opseg od oko 110db i mislim da je medju liderima u toj klasi... U svoj svojoj lepoti: http://www.soundonsound.com/sos/mar0...leheader.s.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 11:24 AM. |