![]() |
Re: TC Powercore account
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
E Max, album jos uvek nije izasao ( dr.dra radi master i nadamo se da krene konacno i da ga radi), tako da ono..nisam zaboravio, dobices cd kad izadje |
Quote:
Pozdrav |
pazi kakve usluge nudis, nemoj posle da se kajes jer mozda se odlucim da prihvatim ;)
|
Evo ...... post za tri " hita " garantujem ...... :rotfl:
Ma zezam se bre ..... dodji da cujem sta ste napravili pa da vidimo sta se lepo moze uraditi ........ Nastavak na pp ili na mob .... da ne smaramo ljude ....... Pozdrav |
Mala t.j. velika pomoc please!!!!!!!! Imam PCI Powercore i ne mogu da je osposobim da mi radi sa nekim novijim softwerom!! 1.6 mi radi ali to mi nista ne znaci jer ne podrzava nove pluginove???? Jel mi treba neki license ili sta?????????? Nov sam u koriscenju Powercore_a ,pa ako neko oze da me uputi...Unapred hvala,Milance!!!
|
Jel bi znao ti mozda kako da resim taj moj problem sa PCI??? Izneo sam problem,pa ako ti nije frka procitaj ga pa mi odgovori ako znas nesto???????? Ja sam Milance i Hvala unapred!!!!!!!!!!
|
Quote:
Napisi preciznije sta imas od plagova .... na 1.61 si se vratio zbog Sony i Waldorf plagova , ali te on limitira u odredjenom smislu ..... Napisi mi koje plagove sada imas , a koje ne mozes da pokrenes ???? Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 12:32 AM. |