![]() |
Re: Jean Michel Jarre - Teo & Tea
i opet dolazimo do one price gde odmah moze da se prepozna da li je muzika pravljena zbog zarade ili iz ljubavi..
|
Bas tako... A njemu ko da su prihvalile pare...
|
meni se ne sviđa.
|
Drugari, koliko bi kostao JMJ sa svojim bendom, jedan koncert de se uradi kod nas, recimo na EXIT-u ??
|
to bi bilo super , nadji na net-u njegov official sajt , ima ih 2 pa pitaj
|
Eto ideja koji organizuju pa nek pitaju...nista ne kosta... Plasim se samo da ce da kosta ko pola EXIT
|
Quote:
|
Evo sta je korisceno na albumu pa kog zanima...
Roland MC808 Acces Virus Polar Roland SH201 Roland VP550 Korg Radias Minimoog Voyager Alesis Andromeda A6 Roland V-Synth Fantom X8 Protools HD3, Cubase, Sonar Digital Performer, Halion strings, Absynth, Lag Guitars Mix JMJ > "Genelec" monitori Mastering DPMS Mastering www.dpms-mastering.com aj cao... |
Ah, koristio je 4 sekvencera,kakvo proseravanje....
I mislio sam da je od opreme koriscena takva digitalija(izuzev Voyagera i A6):banghead: Sve u svemu,njegov najgori album do sada :rotfl: :rotfl: :banghead: |
Quote:
pa nemozete od coveka da ocekujete da radi ISTI fazon 20 godina!!?? I njemu su verovatno dojadile stare ritam mashine i stringovi itd...hoce i on da se ubaci malo u nove tokove. Tako je isto bilo kad je izasao zoolook, svi su bili :"jaoo sranje, itd..." a vremenom se zavoli! A ako njemu trebaju pare, onda ne znam! Narucicu CD, jer ima i 5.1 mix i za svaku pesmu ima vizuelizacije...u HDef ! cool... |
All times are GMT +1. The time now is 11:03 PM. |