![]() |
Re: Kontrola tempa u Nuendu ?
Quote:
|
Quote:
fixed i track treba biti na track i onda cita promjene tempa (a i mjere) iz tempo tracka... |
Quote:
znas, nije istina ono da starog konja ne mozes nauciti novim trikovima ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Evo malo i slikovito
|
E pa hvala drugari !!!!
Zid je u stvari najbolje shvatio koliko je tesko starog konja nauciti novim trikovima :D hvala jos jednom ..... Pozdrav |
A na slici 2. od Zida... mozes vidjeti gore kod alata opciju JUMP ili..RAMP.... pa ako zelis da se POSTUPNO ubrzava onda crtaš i odabereš opciju RAMP, ne JUMP.
|
heh, eto kako svi imamo razlicite perspektive i iskustva... bas se iznenadih sto Max ne zna ovo, ali je to u stvari normalno ako se ne bavi takvim stvarima... meni je, na primer, ovo jedna od osnovnih opcija i prvih stvari koje sam naucio kad sam onomad presao sa sonara na nintendo... :) ali, jbg, takvom se muzikom bavim... kod mene je promena tempa i time signature-a u okviru jedne stvari vise pravilo nego izuzetak... :banghead:
|
Same here. :)
Najgore mi je kad poku?avam napraviti pop stvar u jednom tempu! Neka dignu ruke oni koji u tome uspjevaju (a da su im pjesme ne?to bogatije strukture i da je refren drugih harmonija, kao i bridge)!! :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 05:23 PM. |