Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Problem sa exportom iz PT LE 7.1 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16936)

DEMONIO 05-02-2007 01:44 AM

Re: Problem sa exportom iz PT LE 7.1

kao shto rekoh... nuendo mi je i dalje resenje broj jedan zbog moje funkcionalnosti i brzine rada u istom sa gomilom shortcutova koje godinama koristim...

E sad... da je PT izazov... jeste i morace da bude savladan :)

Shto se midija tice, sumnjam da cu ikada da ga koristim, ali ovo usnimavanje & mix.... probacu pa cem videti :)

A shto se "Export"-a tiche, da upravo je potreban Digi Translator koji zahteva da bude kupljen i da imam iLock za isit shto mi je totalno apsurdno da kao dobijesh sekvencer i kao 'snimaj u njemu' ali kad budesh hteo da srendash neshto a ti lepo 'bounce'uj :) heh...

Nego... moze im se :)

Tomislav 05-02-2007 02:27 PM

Heh eto vidiš, a ja sam nekako žalio što nisam kupio M-Audio čauru da mogu koristiti ProTools, sad znam da neću, ostajem ja kod Nuenda.

Zid 06-02-2007 07:09 AM

Quote:

Originally Posted by Tomislav
Heh eto vidi?, a ja sam nekako ?alio ?to nisam kupio M-Audio čauru da mogu koristiti ProTools, sad znam da neću, ostajem ja kod Nuenda.

hmm..pa meni odlicno radi P.T sa M-Audio Audiophile 24/96,mada je verzija 6.7,al mislim da nema neke velike razlike u odnosu na mladju bracu.

DaBear 06-02-2007 09:13 AM

Ne treba ti nikakv Translator, mozda ti je samo s****na opcija (jel crack?) ili tako nesto. A sto se tice mixanja na PT LE...ne mozes nikad da ga poredis sa pravim PTools-om. Zbog DSP-a, (pravi PT ima gomili DSP kartica i ne vuce nicta od kompjuter CPU-a). Mozes da trpas i trpas trpas plugove i nema znojenja..!! Pa onda ti trebaju pravi Plug Ins (koji su skupi)...
Onda - konvertori ne mogu da se porede sa LE interface-ima..itd...

PT LE je samo da vidis kako to izgleda, da naucis (jer mora da se zna - kao azbuka) i da pocnes da stedis za pravi set up....
Dobar je za editovanje (ja ga koristim za to), za zvucne efekte (tv, film) gde samo koristis postojecu biblioteki i redjas po slici..a miksas negde drugde, i za demo - zapocnes kuci, zavrsis u pravom studiju!

Ni 06-02-2007 09:17 AM

DEMONIO, sta ti ocekujes da nadjes u tom export meniju? Zamagljen ti je zato sto nemas Translator, a jedine opcije koje meni u LE izlaze su "Export OMF/AAF" (za koji ti treba Digi Translator), i Export MIDI (koji ne vidim na tvom shot-u).

PT LE 7.0 na osx 10.4.2

edit: naravno nisam provalio da si to vec sam skontao :banghead:

Jan 07-02-2007 12:53 AM

j***m ti digi translator...glave smo polomili dok smo skapirali kako da izbacimo kanale...Manley nam je tu pomogao,i Demonio naravno koji je sve to ukapirao kako se radi,dok sam ja sedeo pored njega i gledao onaj Pro Tools kao tele:)

HeatMan 07-02-2007 05:54 AM

i jesi baunsovao na kraju?

DEMONIO 07-02-2007 03:48 PM

Ma sve je sredjeno :) hehehe... ALT+SHIT+3 creatie regions from files i ALT+SHIT+K render regions i ende :)

I da... bounceovali smo njihov mix da bi Jan imao uvid u to shta su crnje loshe uradile :)

DaBear 07-02-2007 07:40 PM

Quote:

Originally Posted by DEMONIO
Ma sve je sredjeno :) hehehe... ALT+SHIT+3 creatie regions from files i ALT+SHIT+K render regions i ende :)

I da... bounceovali smo njihov mix da bi Jan imao uvid u to shta su crnje loshe uradile :)

A gde ste nasli te crnje (iz Amerike?) da im radite miks??

davormen 08-02-2007 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by DEMONIO
ALT+SHIT+3 ... ALT+SHIT+K

ti imas SHIT taster? :hyper:
mozda sam glup, ali meni nije jasno zasto je ova tema u dsp odeljku...

All times are GMT +1. The time now is 02:56 PM.