Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Najbolji aktivni monitori za dance (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16727)

lesha 20-01-2007 06:46 PM

Re: Najbolji aktivni monitori za dance

za 780e mozes naci adam A7, sasvim solidni monitori za taj novac (pretpostavljam da si iz slovenije)

SumAnuT 20-01-2007 07:08 PM

Najblji monitori za dance muziku su ti "Dance 4/4 Big Beat" od firme "House Masters" i predvidjeni su posebno za duboke basove koje ni jedni drugi monitori ne izbacuju jer bas postoji samo u house muzici.

dejanilly 20-01-2007 07:13 PM

Nikada čuo. Imaš site ?????

dejanilly 20-01-2007 07:15 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
za 780e mozes naci adam A7, sasvim solidni monitori za taj novac (pretpostavljam da si iz slovenije)

Thnx za prijedlog.
Zar se tako čuje moj Slovenački naglas ???:rotfl:

perun 20-01-2007 07:42 PM

Quote:

Originally Posted by DJ Z
Moj izbor bi bio PMC..to je ne?to najbolje ?to sam čuo..a cena prava sitnica 5500eu

A sta si jos cuo? Bas me zanima...

perun 20-01-2007 07:43 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT
Najblji monitori za dance muziku su ti "Dance 4/4 Big Beat" od firme "House Masters" i predvidjeni su posebno za duboke basove koje ni jedni drugi monitori ne izbacuju jer bas postoji samo u house muzici.

Izvini... O cemu ti pricas??? Brisi ovo da se ne brukas, molim te.

perun 20-01-2007 07:45 PM

A sad konkretno! Ako vec imas reelativno neogranicen budzet... Kupi neke manje monitore, za koje je "svet" aminovao da su mrak... Eto... Ima ovde genijalaca koji ce ti reci koji su to monitori... Mozda bas ti House Masters ili...??? I kupi sebi neku skromnu KLUBSKU varijantu slicnu razglasu, kao Neptunsi, naprimer, pa ces imati deo utiska iz kluba, recimo...

Pitanje je apstraktno koliko i odgovori u threadu. Idi, vidi, probaj... Slovenija je to!:D

dejanilly 20-01-2007 07:48 PM

banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:: banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:: banghead:

SumAnuT 20-01-2007 07:58 PM

Pa druze sta vise da ti kazemo?

Dosao si, pitao si, ljudi koji su preslusali masu monitora, a neki ih i sami prave ti odgovaraju, a ti im solis pamet da postoje posebni monitori za haus?

Ne znam kakvu reakciju ocekujes sem ironije, bar sa moje srane.

Max 20-01-2007 08:17 PM

Prekinite sa ovim ..... potpuno je bespredmetno ..... i neka moderatori brisu ovo ...

Dejane .... otidji do nekog muzickog centra i poslusaj sam , uporedi i odluci ..... javi onda svoja iskustva da neko cuje jos jedno misljenje , a ovih tema je bilo i previse ovde , prelistaj pa ces cuti misljenja raznih ljudi .

Na ovom forumu ima dosta profesionalaca , i zato nemoj da siris flame sa tim prozivkama ,....

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 02:44 AM.