![]() |
Re: Koga bi voleli u Beogradu da vidite
Whitney.
da je cujem pre nego capne od overdoze :( |
Radiohead, Rammstein, Deftones, Muse, Peter Gabriel
|
Ruse :da:
|
Depeche Mode, Pearl Jam, Rammstein, Bon Jovi, Tom Jones, Santana, ZZ Top, Eric Clapton, AC/DC... ima bre kolko oces :)
|
Ma ljudi ja sam najozbiljniji u nameri da dovedemo nekog koga se dogovorimo,koliko vidim tu prednjaci Radiohead AC/DC dolaze u Zagreb ali videcemo mozda George Michael
|
mojne gayeve
|
Ma znam ali nivo produkcije je nekoliko svetlosnih godina iznad svih, veruj mi ;)
|
vidjeo sam snimak iz londona, Earl''s court, cini mi se, prije mjesec dana...nevjerovatno. neki novi LED preko cijele bine, po podu, svuda, ludilo. ali bi mi radiohead ipak bio miliji :)
imam ti snima iz 2003, glastonbury festival, SSE HIRE sa Geo T i Geo s drma 300000 ljudi, ludilo. to je bilo prvi put da su oteli glastonbury od brittania row. |
Ispravka za Iron Maiden - koncert je 14.marta u hali 1 na sajmu u Beogradu a karte se prodaju od 24.januara. Tako kazu novine.
Mogli bi da dodju.... recimo... Madonna (cisto zbog spektakla) kao i Michael Jackson (iz istih razloga, ako se nije rasformirao), i naravno Jean Michel Jarre, Rammstein, Aerosmith, Lenny Kravitz, RHCP... I znate sta bih voleo da vidim uzivo - Apocalyptica, kakvi su ono kraljevi, voleo bih da sedim u prvom redu u Strava Centru na njihovom koncertu (verovatno slaba vajda od toga). Pozz |
dolaze maideni
nisam znao weeeeeeeeeeeeeeee... przi lomi udaraj feat. Eddie |
All times are GMT +1. The time now is 04:23 PM. |