![]() |
Re: Staklena vuna i zdravlje?!!
Quote:
Isover, ursa ili bilo koji vec drugi... sve su to ipak čestice stakla vezane s tim formaldehidima... Voljela bi da si u pravu i da si mogu za relativno male novce srediti studio. No, da steknem sigurnost tako da pročitam reklamu proizvodača staklene vune? No ti slobodno demantiraj, argumentiraj svoju gornju izjavu i olaksaj mi zivot! :) |
Ne zamataj u najlon!! Ne!!
Meni se na jednom apsorberu u studiju dogodilo da sam vunu zamotao u najlon i sad kad snimamo git. pojacalo na nekim frekvencijama taj najlon vibrira tako da se cuje zujanje. Ne ulazi mi u snimku, ali me nevjerovatno nervira!! |
Jooj Shot.. razmisljali smo i o tome. Ma strasno je kako smo pametni ali zelimo "izbjeci" ocigledno (i skupo = konoplju). :/
Oggy, kako je kod tebe?! Imas kakvih takvih problema? |
Quote:
i lepo i korisno :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Ajde i ja da ponovim pitanje jer mi stvarno nije jasno.
Slazemo se da materijal koji se koristi treba da bude propustljiv, tj. da propusta zvuk da se isti ne bi odbijao i vracao u prostoriju. E, sad mene interesuje kako se uklapa toliki najlon u tu pricu? Da li to znaci da se zvuk ni malo ne odbija od najlona? |
Quote:
za bas trapove nije bitno, najlon nije nikakva prepreka... za hi mid/high absorber je vec druga prica |
Quote:
|
Pa ja sam stari paranoik... :D
Covek od koga sam kupovao kese me je na kraju jako cudno gledao, posto su u pitanju bile verovatno kese koje on proda inace za mesec dana... :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 07:57 PM. |