![]() |
Re: Nesto o pirateriji
koliko znam, pre nego sto sam se ovde registrovao, vlasti su kontaktirale administratore foruma nakon donosenja zakona o pirateriji i otuda i ovaj pravilnik na rumskom.
neka me neko ispravi ako gresim.. |
Ozbiljno? Boodale... :hyper: No dobro, ja iskreno zelim da ovaj forum u muzickom domenu na Balkanu treba da bude u nivou sa Doom9.org koji se bavi tematikom obrade videa i na svetskom je nivou. Tamo se pravilnici (posebno taj o pirateriji) itekako posuju. Medjutim, sve je to super, ali, iskren da budem, ne bih voleo da ovaj forum bude robotizovan kao doom9. Evo jednog interesantnog primera:
kad sam otvorio tamo temu pod imenom "happy new year", jedva da je par ljudi odgovorilo, i to im je trebalo par dana. Uz napomenu da su to uglavnom bili noviji clanovi ili opusteniji ljudi, NIJEDAN MODERATOR ILI ADMINISTRATOR SE NIJE OSMELIO DA CESTITA NOVU GODINU CLANOVIMA FORUMA!!! E to je za mene jedna velika SRAMOTA! Sta hocu da kazem, moramo da budemo flexibilni, a ne da funkcionisemo po onom americkom fazonu "it is not my business". :evil: |
ne vidim kakve veze taj 'primer' ima sa bilo cime u ovom threadu, niti razumem logiku kojom si dosao do zakljucaka do kojih si dosao.. a nema ni veze. nazivati nekoga budalama samo zato sto zele da suzbiju pirateriju je krajnje receno smesno - ja postupak "vlasti" vidim kao vrlo fer - obavestenje - jer kod nas, kao i bilo gde drugde, neznanje nije validan izgovor.
takodje ne vidim kakav bi to negativan uticaj na ovaj forum imala zabrana ostavljanja linkova ka piratizovanom materijalu, bio to softver, semplovi, ili literatura. bilo kako bilo, shivina ideja ima smisla, i meni se dopada ;) |
Sustina cele price je ta da se piraterijom ne ugrozi egzistencija ovog foruma, a nacina da se podeli neki interesantni link sa drugarima, ima koliko hoces...zar ne?;)
|
@ni
Auuu, al ti mene pogresno razume... Nemam sad nesto puno vremena da kucam, objasnicu ti drugom prilikom... @mogli Upravo tako... |
Mislim da je shivina ideja ok, dobar je kompromis apsolutno... ;) :)
|
.....ama sto bi komplikovali.....instalirajte lepo DC++ ili APEX DC i ima svega sto hocete .....
:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 03:49 PM. |