![]() |
Re: bubice za glumu
moja greska, znaci headset sa slusalicama i mikrofonom :banghead::)
|
Quote:
|
A smijem li znati zašto headset?!
tj. Zašto slušalice?!?! To ti duplira cijenu, a mislim da nema ama baš nikakve logike! |
Quote:
Pitanja su: 1.Mizanscen/da li se glumci prevrcu na sceni, odnosno da li je predstava fizicki zahtevna/ 2.Da li si razmotrio postavljanje transmitera 3.Da li si ramotrio ko ce da ti postavlja headsetove glumcima I tako dalje i tako dalje....... Pozdrav, AcaHari |
hvala na odgovorima....
generalno predstava sadrzi elemente borbe tako da moram napraviti nekakvu varijantu kompromisa u smislu saptaca ili slusalica (opet saptac). Scena je velika, preko 30 metara i na otvorenom je tako da je saptac sam po sebi nemoguc (jedino 5 saptaca) ali tu vec idemo u naucnu fantastiku sto se tice budzeta i ostalog, uostalom to je nemoguce. Jedina stvar koja preostaje da ne dodje do greske u textu jeste slusalica kao zasebna na drugom uvetu ili headset (sluska sa micom). Mislim da ce svaki glumac nositi transmiter ako bude imao ili bubice ili headset ali cemo ga nekako fiksirati tako da nema ispadanja. Sve u svemu nisam pametan!!!!! |
Ok moras da vodis racuna o saptacima jer je jedno cuti zvuk iz prostora, a drugo je kad je taj zvuk mlate-ne usadjen u glavu.Sto se tice modela video sam da su kolege dali AKG kao soluciju, to nije lose resenje i mozes da iznajmis u Narodnom pozoristu ceo sistem, uuuu sad sam video da nisi iz Beograda.Moraces da nalozis tvom tehnickom direktoru da kupi sistem.
|
A koliko tebi komada treba?!?
Kako vidim tebi će samo wireless tehnika probiti budžet! :( |
bubice nisu idealna stvar generalno.. šuškanja i razne zajebancije su neminovne po prirodi stvari... ako to ide na PA biće malko zeznuto... prilično ako su dinamični pokreti.. ja ih koristim svakodnevno na TVu, i već tu umeju da budu nedovoljne za ozbiljnije zahteve (više gostiju i sl)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:03 AM. |